4 hiba, amitől drágább lesz a nászút
Romantikus utazás vagy nászút: 10 bevált tipp
2015.10.07.
Ha igazán szereted a delfineket
2015.10.21.
Romantikus utazás vagy nászút: 10 bevált tipp
2015.10.07.
Ha igazán szereted a delfineket
2015.10.21.

Ha esküvőtök lesz, biztosan nyakig ülsz a tennivalókban, azt sem tudod, mit intézz először. Ha mégis eszedbe jutott már, hogy nászútra is elutazzatok (vagy éppen, hogy ne), olvasd el rövid tanácsainkat a keresgélés előtt! Súlyos tízezreket spórolhatsz, ha nem követed el ezeket a hibákat!

 

1.) Last minute nászút? Akciós utazás? Ne várj a foglalással az utolsó pillanatig!

wrong way go back

kép forrása: http://theaccidentalsuccessfulcio.com/

 

Vásárolnál menyasszonyi ruhát outletben? Most az egyszer ne vadásszátok az akciókat, ha időben foglaltok, lehetőségetek lesz VÁLASZTANI és SPÓROLNI!

Az előfoglalási árak kedvezőbbek, mint a last minute árak, a tapasztalt utazók és utazási irodák pedig a legjobb ár-érték arányú szállásokat lefoglalhatják előletek, ha sokat vártok!

2.) Nem sürgős: ne siess a névváltoztatással!

ügynökségi25

Semmi nem történik, ha a nászutadra a régi – természetesen megfelelő ideig érvényes – úti okmányoddal (személyi igazolvány, útlevél) utazol, SENKI nem fogja ellenőrizni a nyilvántartásban, hogy megváltozott –e a neved. Viszont ha más névvel próbálsz feljutni a repülőgépre, akkor pórul jársz: nem fog sikerülni… Jobbik esetben (charter) csak fizetned kell a névváltoztatásért, rosszabb esetben pedig komplett új jegyet vásárolnod…

3. )Ne halogasd a nászutat!

 smchealth.org

Ők is vártak… smchealth.org

Egyrészt nincs meg ugyanaz az érzés a nászúton hosszú hónapokkal az esküvő után, mint ha az esküvőt még szinte ki sem pihenve, még az esemény lázában égve elutaztok. A nászút igenis akkor igazi, ha minél előbb megtörténik az esküvőhöz képest! Másrészt a szállodák 90%-a semmilyen nászutas ajándékot / kedvezményt nem ad, ha 6 hónapnál régebben volt az esküvő!

4.) Ne szégyenlősködj!

Igenis hangoztasd, hogy nászutasok vagytok! Mosolyra húzódnak a szájak és engedékenyebbek lesznek a szigorú alkuk. Ha mégsem szeretnéd, akkor csak mondd el nekünk, majd mi reklámozzuk a partnereknek, hogy megkaphass minden ajándékot!

Tudja meg a világ! healthline.com

healthline.com

Segíthetünk?

Kérd nászutas ajánlatunkat, hogy elkerüld a buktatókat!