Seychelle-szigetek esküvő | Esküvő | Fogadalom megújítás | Nászút
Karib-tengeri utazás | Barbados| Turtle Beach by Elegant Hotels
Turtle Beach by Elegant Hotels **** | Barbados
2020.05.05.
Egzotikus utak, egzotikus pihenés, külföldi esküvő, nászút - Sofitel L'Imperial Resort & Spa Mauritius
Mauritius tengerparti esküvő
2020.05.07.
Egzotikus utak, egzotikus pihenés, külföldi esküvő, nászút - Sofitel L'Imperial Resort & Spa Mauritius
Mauritius tengerparti esküvő
2020.05.07.
Karib-tengeri utazás | Barbados| Turtle Beach by Elegant Hotels
Turtle Beach by Elegant Hotels **** | Barbados
2020.05.05.

seychelle-szigetek tengerparti eskuvo futura travel 63x63 px Seychelle-szigetek Esküvő


tengerparti ceremonia ikonNem_hivatalosfutura travel ikonHivatalosseychelle eskuvo ikonTengerpartialomeskuvo ikonValasztott_szallashoz


Mindent a Seychelle-szigeteki esküvőről:

 Helyszín: Seychelle-szigetek

A jól csengő név és a nem túl nagy időeltolódás már önmagában igen vonzó az utazási cél kiválasztásánál, de természetesen nem ezek a Seychelle-szigetek legfontosabb jellemzői. A trópusi utazást fontolgatók körében a szigetvilág rendkívül népszerű. Ha a természet szépségeit, az egyedülálló, érintetlen vízi világot és a mai napig meglévő kreol kultúrát szeretnétek felfedezni a varázslatos gránitszigetek valamelyikén, különleges és megismételhetetlen esküvőt szeretnétek, vagy éppen a mézesheteket szeretnétek eltölteni egy paradicsomi hangulatú, trópusi szállodában, a Seychelle-szigetek esküvő az egyik legjobb választás lehet.

A 149 szigetből álló szigetország legtalálóbb jellemzői talán a következők lehetnének: paradicsomi, trópusi virágoskertes, idilli, békés, romantikus. Exkluzív élményeket kínál, soha nincs tömeg. A tenger és a strandok biztosan senkinek nem okoznak csalódást: csodálatra méltó színek, kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos partok, dús trópusi növényzet. A Seychelle-szigetek egy álomvilág, legyen szó akár esküvőről, nyaralásról.

A strandokon túl számos programlehetőség is van, az aktív nyaralást kedvelők is megtalálják a számításukat. Népszerű módja a Seychelle-szigeteki nyaralásnak az ún. island hopping, amikor a vendégek több szigeten is megszállnak az utazás során. De ha nem szeretnénk a nyaralás alatt csomagolni, egy szigetről is bejárhatjuk a kisebb-nagyobb szigeteket komppal, belső járattal (esetleg helikopterrel), vagy valamelyik több szigetet is érintő kirándulás során. A legtöbb sziget között nincsenek nagy távolságok.

A legnépszerűbb szigetek:

Mahé a legnagyobb sziget, bár méretét tekintve mindössze 154 km2. Itt található Victoria, a Seychelle-szigetek fővárosa. Egyike a világ legkisebb fővárosainak, tulajdonképpen egy falu. Az ország lakosságának közel 90%-a él itt, és a turisták körében is a legnépszerűbb helyszín. A legtöbb strand a déli és az északnyugati részen található, természetesen a hamisíthatatlan fehér homokos tengerpart és a türkizkék tenger látványával. A főváros, Victoria a sziget északkeleti felén található, amely látnivalókban és programokban gazdag, így remek kirándulási lehetőséget jelent. Szervezett kirándulásokkal, vagy egyénileg bérautóval is könnyen bejárható. A bevállalósak az autentikus, de kicsit kiszámíthatatlan menetrendű helyi tömegközlekedést is igénybe vehetik.

Praslin a második legnagyobb sziget. Otthona egy lenyűgöző völgynek, melyet Gordon tábornok Édenkertnek nevezett a szóbeszéd szerint. Itt lehet látni a csodás és nagyon ritka Coco-de-Mer pálmát, mely elélhet több mint 200 évig. A pálma magja a legnagyobb a világon. A szigeten fantasztikus fehér homokos strandok és színvonalas hotelek, üdülőhelyek találhatók. A búvárok kedvelt helye a Praslin-sziget partjainál elhelyezkedő, ősi korallzátony, a víz felett pedig a Praslin szigetén élő, ritka madárfajokat lehet megcsodálni, mint a Seychelle-szigeteki bülbül vagy a fekete papagáj. A strandok mellett számos túraútvonalat is találunk.

La Digue a harmadik a sorban. Ideális a nyugodt, zavartalan kikapcsolódáshoz a finom fehér homokos partjával és kristálytiszta csillogó tengerével. A sziget csodálatos látványát tovább fokozza dús trópusi növényzete, azt az érzést kelti, mintha belevitorláztunk volna egy kék, zöld és barna ecsetvonásokkal tarkított festménybe. A strandok lenyűgözőek, különösen a Grand Anse és a rózsaszín gránitsziklákkal megszórt Anse Source d’Argent. A Seychelle-szigetekről készült képek egy jelentős hányada La Digue tengerpartjain készült. A 2-2,5 km hosszú sziget kerékpárral is könnyen bejárható.

A Futura Travel mindhárom szigeten szervez Seychelle-szigetek-i tengerparti esküvőt. Így akár egy szigeten szállnátok meg végig, akár több szigetet is kombinálnátok, az esküvő helyszíneként bármelyiket választhatjátok.

A három fősziget mellett számost resort szigetet is találunk. A resort sziget koncepció a Maldív-szigetekről más ismerős lehet. Itt nem atollokon / korallszigeteken, hanem gránitból álló szigeteken találhatóak a szállodák. De természetesen ettől még ugyanúgy gyönyörűek. Jellemzően a Seychelle-szigeteki szinthez képest is exkluzív szállodákat, ill. öko-hoteleket találunk itt.

Ha nem is a szállodák maguk, de a környező vizek gazdag élővilággal rendelkező korallzátonyokat rejtenek. A Seychelle-szigetek is igazi búvárparadicsom. Az egyik leghíresebb az Aldabra atoll, a világ egyik legnagyobb korall szirtje. 22 km-en keresztül nyúlik el, egy lagúnában végződik, ahol gyakori vendég a tigris cápa és a mantha rája. Aldabra egyébként az óriás szárazföldi teknősök eredeti élőhelye, páratlan látványt nyújt.

 Szállás

A Seychelle-szigeteki esküvőt vagy fogadalom megújítást megszervezhetjük az általad foglalt szálloda tengerpartján, de szállodafüggetlen csomagok is választhatóak, ha inkább egy külső tengerparti helyszínt választanátok. Bizonyos csomagokhoz magyar nyelvű asszisztencia is választható.

Romantikára fel!

A Seychelles-szigeteken hivatalos esküvőt is köthettek, vagy esküvői fogadalmatok is megújíthatjátok a fehér homokos tengerparton! Ha viszont már túl vagytok a szertartáson, kipihenhetitek az izgalmakat egy paradicsomi nászút keretében.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent a világ egyik leggyönyörűbb tengerpartján és add át magad a csodálatos érzéseknek!

Hotel ajánlataink Seychelle-szigeteki esküvőre

HIVATALOS SEYCHELLE-SZIGETEKI ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető Seychelle-szigeti esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek legkésőbb 1,5 hónappal a tervezett esküvő előtt:

 útlevelek másolata

 új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat

 első házasság esetén (egyedülálló családi állapot) hivatalos igazolás a családi állapotról, angol nyelvű fordítási melléklettel

 amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással angol  nyelvre fordítva, apostille hitelesítéssel ellátva.

 az esküvőhöz szükséges dokumentumok (a esküvő dátumához viszonyítva) 3 hónapnál nem lehetnek régebbiek!

 polgári ceremóniára általában hétköznap van lehetőség (kivétel a nemzeti ünnepek), hétvégén tartandó esküvőt előre kell egyeztetni, és minden esetben felárat kell fizetni.

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat!