Seychelle-szigetek esküvő | Esküvő | Fogadalom megújítás | Nászút
Egzotikus utak, egzotikus pihenés, külföldi esküvő, nászút - Sofitel L'Imperial Resort & Spa Mauritius
Mauritius tengerparti esküvő
2020.05.07.
Karib-tengeri utazás | Barbados| Turtle Beach by Elegant Hotels
Turtle Beach by Elegant Hotels **** | Barbados
2020.05.05.

Seychelle-szigetek | Tengerparti esküvő | Futura Travel

seychelle-szigetek tengerparti eskuvo futura travel 63x63 px Seychelle-szigetek Esküvő


tengerparti ceremonia ikonNem_hivatalosfutura travel ikonHivatalosseychelle eskuvo ikonTengerpartialomeskuvo ikonValasztott_szallashoz


Mindent a Seychelle esküvőről:

 Helyszín: Seychelle-szigetek

A jól csengő név és a nem túl nagy időeltolódás már önmagában igen vonzó az utazási cél kiválasztásánál, de természetesen nem ezek a Seychelle-szigetek legfontosabb jellemzői. A trópusi utazást fontolgatók körében a szigetvilág rendkívül népszerű. Ha a természet szépségeit, az egyedülálló, érintetlen vízi világot és a mai napig meglévő kreol kultúrát szeretnétek felfedezni a varázslatos korallszigetek valamelyikén, különleges és megismételhetetlen esküvőt szeretnétek, vagy éppen a mézesheteket szeretnétek eltölteni egy hangulatos, trópusi szállodában, a Seychelle-szigetek esküvő az egyik legjobb választás lehet.

A 149 szigetből álló szigetország legtalálóbb jellemzői talán a következők lehetnének: paradicsomi, trópusi virágoskertes, idilli, békés, romantikus. Nem jellemzi tömeg, exkluzív élményeket kínál. A tenger és a strandok biztosan senkinek nem okoznak csalódást: csodálatra méltó színek, kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos partok, dús trópusi növényzet. A Seychelle-szigetek egy álomvilág, legyen szó akár esküvőről, nyaralásról.

Rengeteg programlehetőség van, látogatást lehet tenni a nagyobb (vagy akár kisebb) szigetekre. Nagy távolságok nincsenek.

Mahé a legnagyobb sziget, itt található Victoria, a Seychelle-szigetek fővárosa. Egyike a világ legkisebb fővárosainak, tulajdonképpen egy falu.

Praslin és La Digue további jelentős szigetek, ahol páratlan látvány és felejthetetlen élmények várnak, nem beszélve a számtalan szállodáról és az esküvők helyszíneiről!

A Futura Travel mindhárom szigeten szervez Seychelle-szigetek-i tengerparti esküvőt.

Egyéb kirándulási lehetőség még az Aldabra atoll, a világ egyik legnagyobb korall szirtje. 22 km-en keresztül nyúlik el, egy lagúnában végződik, ahol gyakori vendég a tigris cápa és a mantha rája. Aldabra egyébként az óriás szárazföldi teknősök eredeti élőhelye, páratlan látványt nyújt.

Romantikára fel! nem csak nászútra ajánljuk a Seychelles-szigeteket, akár hivatalos esküvőt is köthettek, vagy esküvői fogadalmatok is megújíthatjátok a fehér homokos tengerparton!

 Szállás

A Seychelle-szigetek esküvő megrendezése általában az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag. Azonban lehetőség van különálló tengerparti esküvőre is, amely egy önálló esküvői csomagot takar, függetlenül a tartózkodás helyétől.

Ezeknek részleteiről a következőkben olvashatsz!

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent a világ egyik leggyönyörűbb tengerpartján és add át magad a csodálatos érzéseknek!

Mahé szigete

Mahé az ország legnagyobb szigete, bár méretét tekintve mindössze 154 km2. Az ország lakosságának közel 90%-a él itt, és a turisták körében is a legnépszerűbb helyszín. A legtöbb strand a déli és az északnyugati részen található, természetesen a hamisíthatatlan fehér homokos tengerpart és a türkizkék tenger látványával. A főváros, Victoria a sziget északkeleti felén található, amely látnivalókban és programokban gazdag, így remek kirándulási lehetőséget jelent.

Szállodafüggetlen Seychelle tengerparti esküvő Mahé szigetén

“Classic Beach” 1 Esküvői Csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  1 üveg habzó bor
  esküvői torta
  trópusi virágokkal díszített esküvői boltív a tengerparton
  oda-vissza transzfer a ceremóniára

Foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 338 000 Ft / Jegyespár

“Classic Beach” 2 Esküvői Csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  1 üveg habzó bor
  esküvői torta
  trópusi virágokkal díszített esküvői pavilon a tengerparton
  oda-vissza transzfer a ceremóniára

Foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 399 000 Ft / Jegyespár

Szállodai esküvők Mahé szigetén

Mahé szigetének északi részén, a nyüzsgő Beau Vallon-öböl mentén fekszik, mégis csodálatos, finom fehér homokos strand tartozik hozzá. A part mentén számtalan szórakozási lehetőség és éttermek várnak. A főváros közelében található.

Mahé szigetének délkeleti részén egy csodálatos öbölben fekszik, gránitsziklákkal körülvéve. Egyszerű, elegáns és modern stílusú. Közvetlenül a privát partjának mentén található, idilli, nyugodt és romantikus környezetben, a Hilton lánctól megszokott szeretettel és tökéletes kiszolgálással vár!

Mahé festői partszakaszán épült ez a bájos butikszálloda, mely épületeivel remekül illeszkedik a környezetébe. A kis házakat (cheletek) buja, trópusi kert választja el egymástól és a szobák mindegyike a valószínűtlenül türkizkék tengerre néz, így tökéletes választás tengerparti esküvőnkhöz.

Mahé szigetének nyugati részén, a 800 méter hosszú Barbarons partszakaszon található. A szálloda tengerpartja mentén fekvő gyönyörű korallzátonnyal különleges helyszín lehet a csodás esküvőhöz! Kivételes szolgáltatások, páratlanul szép környezet!

A gyönyörű Beau Vallon strand déli csücskében fekszik a felújított szálloda, amely szépen illeszkedik a környezetbe természetes építészeti elemeivel. A nyitott hallból lélegzetelállító kilátás nyílik az Indiai-óceánra! Egyike a legelső seychellesi hoteleknek, története 1943-ig nyúlik vissza!

Mahé északnyugati részén, egy Nemzeti Park környezetében található. A szálloda 1,1 km hosszú fehér homokos parttal rendelkezik, 120 hektáros, természetes környezetben fekszik. Itt található az Indiai-óceán legnagyobb wellness központja, valamint egy helikopter leszállópálya is épült a területén.

Praslin szigete

Praslin a második legnagyobb sziget. Otthona egy lenyűgöző völgynek, melyet Gordon tábornok Édenkertnek nevezett a szóbeszéd szerint, itt lehet látni a csodás és nagyon ritka Coco-de-Mer pálmát, mely elélhet több mint 200 évig. A szigeten fantasztikus fehér homokos strandok és színvonalas hotelek, üdülőhelyek találhatók. A búvárok kedvelt helye a Praslin-sziget partjainál elhelyezkedő, ősi korallzátony, a víz felett pedig a Praslin szigetén élő, ritka madárfajokat lehet megcsodálni, mint a Seychelle-szigeteki bülbül vagy a fekete papagáj.

Szállodafüggetlen Seychelle tengerparti esküvő Praslin szigetén

Classic esküvői csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  tengerparti helyszín bambusz oszlopokkal és trópusi virágokkal
  asztali dekoráció
  gyűrűtartó kagyló
  esküvői torta
  1 üveg habzó bor
  transzfer a helyszín és a hotel között

Foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 343 000 Ft / Jegyespár

Deluxe esküvői csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  tengerparti helyszín trópusi virágokkal díszített boltívvel

  esküvői oltár trópusi virágokkal
  asztali dekoráció
  gyűrűtartó kagyló
  esküvői torta
  1 üveg habzó bor
  transzfer a helyszín és a hotel között

Foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 395 000 Ft / Jegyespár

Szállodai esküvők Praslin szigetén

Praslin nyugodt délnyugati részén található, az Anse Bois de Rose öbölben. Egyedülállóan szívélyes fogadtatás várja a vendégeket, biztonság, minőség, és nyugalom jellemzi. Egész területe nagyon exkluzív, nem beszélve a Black Parrot lakosztályok részlegéről, amely kizárólag 14 éven felüli vendégek részére elérhető.

Praslin nyugati részén található, Grand Anse partján, a Nemzeti Park közelében. Valódiság jellemzi, hiszen helyi tulajdonban van és helyi vezetés alatt áll, így minden szolgáltatás minőségi, autentikus élményt nyújt a vendégeknek, akik első kézből ismerhetik meg a sziget igazi hangulatát. Családias és csendes környezet egy kis, békés szállodában.

Praslin északkeleti részén található, az Anse Volbert öbölben, a Nemzeti Park közelében. Az elegáns stílusú szállodát dús, trópusi kertek veszik körül. Ez itt nem csak homok, tenger és napsütés, hanem a Seychelle-szigetek magával ragadó hangulata és a hotel fantasztikus szolgáltatásai, aminek köszönhetően sosem akarsz majd hazamenni a paradicsomból.

La Digue szigete

La Digue a harmadik legnagyobb sziget. Ideális a nyugodt, zavartalan kikapcsolódáshoz a finom fehér homokos partjával és krisztálytiszta csillogó tengerével. A sziget csodálatos látványát tovább fokozza dús trópusi növényzete, azt az érzést kelti, mintha belevitorláztunk volna egy kék, zöld és barna ecsetvonásokkal tarkított festménybe. A strandok lenyűgözőek, különösen a Grand Anse és a rózsaszín gránitsziklákkal megszórt Anse Source d’Argent.

Szállodafüggetlen Seychelle tengerparti esküvő La Digue szigetén

Grand Anse or Anse Severe Esküvői csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  gyönyörűen feldíszített boltív vagy pavilon
 esküvői oltár trópusi asztaldísszel és székekkel
  menyasszonyi csokor
  kagyló a gyűrűknek
  esküvői torta
  1 üveg habzó bor
  taxi transzfer a ceremóniára

A foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 366 000 Ft / Jegyespár

Anse Source de D’Argent Esküvői csomag:

  hivatalos költségek
 esküvőszervező a helyszínen
  gyönyörűen feldíszített boltív vagy pavilon
 esküvői oltár trópusi asztaldísszel és székekkel
  menyasszonyi csokor
  kagyló a gyűrűknek
  esküvői torta
  1 üveg habzó bor
  hagyományos ökrös szekér transzfer a ceremóniára

  belépődíj a L’Union Estate-be.

A foglalható extra kellékekről és szolgáltatásokról kérd ajánlatunkat!

Esküvői Csomag Ára: 437 000 Ft / Jegyespár

Szállodai esküvők La Digue szigetén

La Digue nyugati részén található a szálloda. Az Anse Union és Anse La Reunion tenerpartok mentén fekvő bungalók egzotikus virágoktól színes trópusi környezetben, zöldellő pálmafák árnyékában találhatóak. A nyugalom és a lendület párosa a kis sziget luxusát ötvözve nyújt tökéletes hangulatot a teljes feltöltődéshez.

Szállodai esküvők egyéb szigeteken

Minden nő álma az esküvő egy fehér homokos tengerparton, ahol a nap aranysárga sugarai még szebbé teszik őt. Azt gondolod, ennél többre már nem is vágyhatsz? Hunyd be a szemed és képzelj el egy exkluzív, lélegzetelállító környezetet és egy privát szigetet, ahol csak a luxusszálloda lakói tartózkodnak.

A Silhouette-sziget kb 45 perces hajós/15 perces helikopteres úttal érhető el Mahéról. Természetvédelmi terület, képét meghatározza a hófehér homokos strand, a dús esőerdő és a hegycsúcsok látványa is. A szállodát természetes dzsungel veszi körül, villái romantikusak. Lélegzetelállító látvány, tökéletes a legszebb napotokra!

seychelles sainte anne eskuvo2

Sainte Anne Resort & Spa *****

A 220 hektáros privát sziget egy különleges tengeri park szívében, Mahétól 10 perc hajózásra található. A Sainte Anne Resort maga a természeti mennyország. Privát villák a trópusi kertekben, kitűnő kiszolgálás, wellness központ, exkluzív környezet és a meghitt nyugalom jellemzi. El tudsz képzelni ennél szebbet?

seychelles denis island eskuvo2

Denis Island Resort **** superior

Denis sziget Mahétól 95 km-re található. Teljesen privát, védett terület, ahol az egyszerűség és a gyönyör találkozik. Egy igazán exkluzív paradicsom, ahol a fesztelen nyugalom érvényesülni tud és megadatik az egyszeri lehetőség, hogy a csodálatos természeti környezetben éljétek át életetek nagy pillanatát!

EXTRA FOTÓCSOMAGOK

Mahé sziget fotó- és videós csomagok

 • 1,5 órás fotózás, 50 db előhívott, kézzel készített Seychelle-szigeteki albumban + min. 150 db digitális fotó USB-n: 105.000 Ft
 • 2 órás fotózás, 72 db előhívott, kézzel készített Seychelle-szigeteki albumban + min. 200 db digitális fotó USB-n: 119.000 Ft
 • esküvői videó, szerkesztve, zenei aláfestéssel: 114.000 Ft
 • drónnal készült, nem szerkesztett videó: 114.000 Ft

Praslin sziget fotó- és videós csomagok

 • 1,5 órás fotózás, min. 100 db digitális fotó USB-n: 97.000 Ft
 • 1,5 órás fotózás, 40 db előhívott kép fotóalbumban + min. 100 db digitális fotó USB-n: 124.000 Ft
 • esküvői videó, szerkesztve, zenei aláfestéssel: 284.000 Ft
 • drónnal készült, nem szerkesztett videó: 159.000 Ft

La Digue sziget fotó- és videós csomagok

 • 1,5 órás fotózás, min. 100 db digitális fotó USB-n: 112.000 Ft
 • 1,5 órás fotózás, 40 db előhívott kép fotóalbumban + min. 100 db digitális fotó USB-n: 138.000 Ft
 • esküvői videó, szerkesztve, zenei aláfestéssel: 284.000 Ft
 • drónnal készült, nem szerkesztett videó: 159.000 Ft

HIVATALOS SEYCHELLE-SZIGETEKI ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Szimbolikus esküvőre nincs lehetőség, de fogadalom megújításra (előtte volt itthon esküvő) igen, az esküvői csomagárak azonosak a hivatalos esküvői csomagok árával.

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető Seychelle-szigeti esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek legkésőbb 1 hónappal a tervezett esküvő előtt:

 útlevelek másolata

 új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat

 első házasság esetén (egyedülálló családi állapot)  új típusú (3 nyelvű) hivatalos igazolás a családi állapotról

 amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással angol v. francia nyelvre fordítva

 az esküvőhöz szükséges dokumentumok 3 hónapnál nem lehetnek régebbiek!

 polgári ceremóniára általában hétfőtől péntekig, ált. 14 és 17 óra között van lehetőség ( kivétel a nemzeti ünnepek), hétvégi vagy 17 óra után tartandó esküvőt előre kell egyeztetni, és minden esetben felárat kell fizetni, szintén felárat kell fizetni, ha az esküvőt valamelyik külső ,távolabbi szigeten szeretnétek

 minimum 3 éjszaka tartózkodás szükséges, 2 nappal az esküvő előtt már az országban kell tartózkodni

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat! 

Az esküvői csomagok ára nem tartalmazza:

Repülőjegyek
Szállás
Ellátás
Transzferek
Biztosítások
Fakultatív programok