Fidzsi-szigetek esküvő | Hivatalos és szimbolikus álomesküvő | Nászút
Csendes-óceáni-szigetek | La Taha'a Island Resort | Esküvő külföldön
Francia Polinézia tengerparti esküvő
2020.05.14.
Tengerparti esküvő | Nászút | Kuba
Kuba tengerparti esküvő
2020.05.11.

Fidzsi | Hilton Fiji Beach Resort | Esküvő a naplementében

FIDZSI ESKÜVŐ


kulfoldi eskuvo ikonNem_hivataloseskuvo kulfoldon ikonHivataloskulfoldi eskuvo ikonTengerpartinaszut ikonValasztott_szallashoz


Fidzsi-szigetek esküvő :

Helyszín: Fidzsi-szigetek

Fidzsi a világ legexkluzívabb egzotikus úti céljai közé tartozik. Az ország lélegzetállító tengerpartokkal, csodálatos víz alatti világgal, buja esőerdőkkel, a nagybetűs Kikapcsolódással várja a szerencséseket, akik eljutnak erre a mesés helyre. Ha külföldi esküvői helyszínek közül is valami különlegeset keresel, a Csendes-óceán paradicsomi szigetvilágával és a fidzsi-szigetek esküvő választásával biztosan valóra válthatod az álmaid.

A Fidzsi-szigetek a Új-Zéland és Hawaii közötti út egyharmadán található. Két nagy és 320 apró szigetből áll. A vulkanikus hegyek (némelyik 1300 métert is meghaladja), a meleg, trópusi vizek, a tengeri élővilágban tobzódó korallzátonyok, a poszterekre kívánkozó tengerpartok a világ minden tájáról vonzzák az utazókat. A fiji őslakosok mellett brit és más európai, indiai és ázsiai felmenőkkel rendelkező népesség alkotja a lakosságot. Szállodákat a két nagyobb, és számos kisebb privát szigeten is találunk.

Fidzsin tengerparti esküvőre számos szállodában van lehetőség. A sziget nem csak az álomszép természeti környezetről, de magas minőségű  szolgáltatásairól is híres. Igazi romantikus úti cél.

A Fidzsi-szigetek esküvő lehet szimbolikus és hivatalos esküvői ceremónia is, de nagy hagyományai vannak a fogadalom megújításnak is. A szállodák árai között jelentős különbségek vannak. A Fidzsi-szigeteken jelen vannak a nagy nemzetközi láncok minőségi szállodái, ahol más úti célokhoz képest sem jelentősen magasabb az árak. De találunk számos igazán különleges, rendkívül exkluzív hotelt is. Ha itt szeretnénk megszállni, akkor magasabb költségekkel kell számolnunk.

 Szállás

Fidzsi esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent Fidzsi egyik álomszép tengerpartján, és töltsd el nászutad a Csendes-óceán eme varázslatos trópusi szigetén!

Hotel ajánlataink fidzsi esküvőre

HIVATALOS FIDZSI ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető fidzsi esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek legkésőbb 2 hónappal a tervezett esküvő előtt:

 útlevelek másolata

 új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat

 első házasság esetén (egyedülálló családi állapot) angol nyelvű hivatalos igazolás a családi állapotról

 amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással angol  nyelvre fordítva, apostille hitelesítéssel ellátva.

 az esküvőhöz szükséges dokumentumok (a esküvő dátumához viszonyítva) 3 hónapnál nem lehetnek régebbiek!

 polgári ceremóniára általában hétfőtől péntekig, Között van lehetőség ( kivétel a nemzeti ünnepek), hétvégi vagy naplemente idejére szervezett ceremónia esetén felárat kell fizetni.

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat!