Francia Polinézia esküvő | Szimbolikus álomesküvő | Nászút
Európai nyaralás | Tenerife | tengerparti esküvő
Best Jacaranda Hotel **** | Tenerife
2020.05.19.
Külföldi esküvő Fidzsin | Hilton Fiji Beach Resort
Fidzsi-szigetek esküvő
2020.05.13.

Francia Polinézia | La Taha'a Island Resort | Motu esküvő

FRANCIA POLINÉZIA ESKÜVŐ


eskuvo francia polineziaban ikonNem_hivataloskulfoldi eskuvo francia polineziaban ikonHivatalosfrancia polinezia exkluziv eskuvo ikonTengerpartifrancia polinezia eskuvo ikonValasztott_szallashoz


Mindent a külföldi esküvőről Francia Polinéziában :

Helyszín: Tahiti, Bora Bora, Moorea vagy egy privát sziget

Francia Polinézia a világ legexkluzívabb egzotikus úti céljai közé tartozik. Az ország lélegzetállító fehér homokos tengerpartokkal, csodálatos víz alatti világgal, korallzátonyokkal, buja esőerdőkkel, a nagybetűs Kikapcsolódással várja a szerencséseket, akik eljutnak erre a mesés helyre. Ha külföldi esküvői helyszínek közül is valami különlegeset keresel, a Csendes-óceán paradicsomi szigetvilágával és francia polinézia esküvő választásával biztosan valóra válthatod az álmaid.

Francia Polinézia 118 nagy területen elhelyezkedő szigetből és atollból áll. Az öt fő szigetcsoport közül külföldi esküvői helyszínként a Társaság-szigeteket ajánljuk. Ide tartoznak Tahiti, Bora Bora, Moorea és a környező privát szigeteken található szállodák. A nemzetközi járatok Tahiti-re érkeznek, innen komppal, ill. az Air Tahiti járataival érjük el a végső úti célunkat.

Francia Polinéziában tengerparti esküvőre számos szigeten és szállodában van lehetőség. A sziget nem csak az álomszép természeti környezetről, de a magas minőségű szolgáltatásokról is híres. Igazi romantikus álom úti cél.

A Francia polinéz esküvő lehet szimbolikus és hivatalos esküvői ceremónia is. Hivatalos esküvőt viszont kizárólag a városházán lehet tartani. A tengerparton csak szimbolikus ceremóniára van lehetőség. De nagy hagyományai vannak a fogadalom megújításnak is. A szertartásokat autentikus polinéz hagyományok szerint tartják. A ceremóniamester és a táncosok, zenészek polinéz népviseletben vannak, az esküvőt számos polinéz rituáléval díszítik. A menyasszony és a vőlegény is kap (nem hivatalos) polinéz nevet a szertartások során. Jellemző a gazdag trópusi virág- és pálmalevél díszítés, még az egyszerűbb ceremóniák esetén is.

A szállodák árai között jelentős különbségek vannak, de az esküvői szertartások nem kihívóan drágák. Francia Polinéziában jelen vannak a nagy nemzetközi láncok minőségi szállodái, ahol más úti célokhoz képest sem jelentősen magasabb az árak. De találunk számos igazán különleges, rendkívül exkluzív hotelt is. Ha itt szeretnénk megszállni, akkor magasabb költségekkel kell számolnunk.

 Szállás

A francia polinéz esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent Francia Polinézia egyik álomszép tengerpartján, és töltsd el nászutad a Csendes-óceán a varázslatos trópusi szigetein!

Hotel ajánlataink esküvőhöz Francia Polinéziában