Kuba esküvő | Hivatalos és szimbolikus esküvő | Nászút
Esküvő külföldön: Sri Lanka tengerparti esküvő és nászút | Royal Palms Hotel
Sri Lanka tengerparti esküvő
2020.05.10.
Külföldi esküvő Fidzsin | Hilton Fiji Beach Resort
Fidzsi-szigetek esküvő
2020.05.13.
Külföldi esküvő Fidzsin | Hilton Fiji Beach Resort
Fidzsi-szigetek esküvő
2020.05.13.
Esküvő külföldön: Sri Lanka tengerparti esküvő és nászút | Royal Palms Hotel
Sri Lanka tengerparti esküvő
2020.05.10.

Kuba | Royalton Hicacos Resort Varadero | Esküvő

KUBA ESKÜVŐ


kulfoldi eskuvo ikonNem_hivataloseskuvo kulfoldon ikonHivataloskulfoldi eskuvo ikonTengerpartinaszut ikonValasztott_szallashoz


Mindent a kubai esküvőről:

Helyszín: Kuba

Kubára a legtöbb klisé igaz: tényleg zenéből vannak az emberek, tényleg nagyon bírják élvezni az életet, tényleg áthat mindent a „manana” feeling: Kuba soha nem siet. A Kuba esküvő ceremóniához a szuper hangulaton túl azonban a különleges Havanna, Vinales vidéke és a többi vidéki gyöngyszem, és végül, de nem utolsó sorban a Karib-szigetek egyik legszebb fehér homokos tengerpartja adja a díszletet a karib-tengeri külföldi esküvőt álmodók számára. A Karib-tenger legnagyobb szigete, Magyarországnál nem sokkal nagyobb. Florida partjaitól 145 km-re délre található. Nyugaton és Keleten nagyobb hegységei is vannak, a sziget belsejében fenyő – és mahagónierdőket is találunk, a partok mentén pedig sok a mangrove mocsaras terület.

Kubában tengerparti esküvőre Varadero szállodáiban van lehetőség. Kubában szimbolikus és hivatalos esküvői ceremóniára is van lehetőség, de nagy hagyományai vannak a fogadalom megújításnak is. Viszont mi mindenképpen ajánljuk, hogy a ceremónia előtt, vagy az utazás végén mindenképp töltsetek el pár napot Havannában. Ha több időtök van, számos kirándulási és programlehetőséget is választhattok, akár magyar nyelven is.

 Szállás

Kuba esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent Kuba egyik álomszép tengerpartján, és töltsd el nászutad a Karib-tenger egyik legkülönlegesebb szigetén!

Hotel ajánlataink kubai esküvőre

HIVATALOS KUBA ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető kubai esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek:

 Útlevelek másolata

 Születési anyakönyvi kivonatok hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű)

Családi állapot igazolás (magyar-spanyol nyelvű)

 Elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat vagy válási végzés, özvegyek esetén halotti bizonyítvány, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles SPANYOL NYELVŰ fordítása. Ezekre a dokumentumokra a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál kell közbenső hitelesítést kérni, majd a Külügyminisztériumban és a magyarországi Kubai Nagykövetségen is hitelesíttetni kell.

  Kubában az esküvő kötelezően fizetendő hivatalos költsége: 610 CUC

  Magyar asszisztencia a ceremóniára: Lekérésre.

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat!