Maldív-szigetek esküvő | Fogadalom megújítás | Nászút
Egzotikus utak, külföldi esküvő, nászút - Maldív-szigetek: Olhuveli Beach Resort & Spa
Olhuveli Beach & Spa Resort *****-Maldív-szigetek
2016.05.31.
Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa | Futura Travel
Hilton Seychelles Labriz Resort ***** | Seychelle-szigetek
2016.05.25.

Maldív-szigetek | Lily Beach Resort & Spa | Tengerparti Esküvő

MALDÍV-SZIGETEK ESKÜVŐ


Esküvő utazás ikonNem_hivatalosEsküvő utazás ikonTengerpartiEsküvő utazás ikonValasztott_szallashoz


Mindent a Maldív-szigetek esküvőről:

Helyszín: Maldív-szigetek

A trópusi utazást, külföldi esküvőt fontolgatók körében a szigetvilág az egyik legnépszerűbb úti cél. Ha a természet szépségeit, az egyedülálló, a lábainknál elterülő vízi világot szeretnétek felfedezni a varázslatos korallszigetek valamelyikén, különleges szimbolikus esküvőt szeretnétek, esetleg szeretnétek megújítani a fogadalmatok, netán a mézesheteket szeretnétek eltölteni egy hangulatos, trópusi szállodában, a Maldív esküvő az egyik legjobb választás lehet.

Az 1 190 korallsziget 26 nagyobb egységet, atollt alkot, gazdag élővilága miatt egy részét (Baa Atoll) Világörökség. Ezek a korallzátonyok több, mint 2000 halfajnak, köztük mantráknak, cetcápáknak, pörölycápáknak adnak otthont. A Maldív-szigetek igazi exkluzív élményeket kínál. A tenger és a strandok biztosan senkinek nem okoznak csalódást: csodálatra méltó színek, kristálytiszta türkizkék tenger, finom fehér homokos partok, csodásan gazdag tengeri élővilág. A világ egyik legszebb búvárhelyszínének tartják. A Maldív-szigetek egy álomvilág, legyen szó akár esküvőről, nyaralásról, nászútról.

A szigetek egyik különlegessége, hogy a világon egyedülálló módon, szinte valamennyi szállodája rendelkezik víz feletti bungalóval, villával. Egyedül Francia-Polinéziában foglalható hasonlóan széles körben ilyen szobatípus. A tengerparti kikapcsolódás mellett kirándulási lehetőségeket is találunk a Maldív-szigeteken. A leggyakoribbak a snorkel, búvárkodás, hajó- és vitorlástúrák, esetleg egy fantasztikus repülés a korallzátonyok felett. Bizonyos szigeteken lehetőségünk van megismerkedni a helyiek életével is.

Vannak un. lakó- és szállodaszigetek. A nemzetközi repülők Malé repülőtérre érkeznek. Innen a kiválasztott sziget távolságának függvényében gyorshajóval vagy hidroplánnal közelíthetőek meg az egyes atollok. A szállodaszigetek mindegyike privát szigeten található, a klasszikus paradicsomi életérzést keresőknek inkább ezeket ajánljuk.  Az utóbbi pár évben épültek a lakó szigeteken is szállodák, ezek egyrészt jóval olcsóbbak, másrészt bepillantást engednek a maldívok életébe.

Maldív-szigetek-i tengerparti esküvőre szinte valamennyi szállodában van lehetőség.

Romantikára fel! A Maldív-szigeteken nincs lehetőség hivatalos esküvőre. Azonban ha egy paradicsomi szimbolikus ceremóniát szeretnétek, vagy esküvői fogadalmatok újítanátok meg a fehér homokos tengerparton, esetleg álomnászútra vágytok, a Maldív-szigetek tökéletes választás.

 Szállás

A Maldív-szigetek esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent a világ egyik leggyönyörűbb tengerpartján és add át magad a csodálatos érzéseknek!

Hotel ajánlataink maldív esküvőre