Mauritius esküvő | Hivatalos és szimbolikus esküvő | Nászút
Esküvő külföldön: Sri Lanka tengerparti esküvő és nászút | Royal Palms Hotel
Sri Lanka tengerparti esküvő
2020.05.10.
Külföldi esküvő | Nászút | Seychelle-szigetek | Futura Travel
Seychelle-szigetek tengerparti esküvő
2020.05.07.

Mauritius | Sofitel L'Imperial Resort & Spa | Esküvő

MAURITIUS ESKÜVŐ


kulfoldi eskuvo ikonNem_hivataloseskuvo kulfoldon ikonHivataloskulfoldi eskuvo ikonTengerpartinaszut ikonValasztott_szallashoz


Mindent a Mauritius esküvőről:

Helyszín: Mauritius

Mauritius a legjobb egzotikus úti cél, ahol egyaránt élvezhetjük az Indiai-óceán türkiz kék, simogató hullámait, pihenhetünk a fehér homokos tengerparton, vagy kikapcsolódhatunk a sziget kínálta változatos kirándulási lehetőségeivel. Kifejezetten ajánljuk nászutasoknak, és Mauritius az egyik legprofibb a hivatalos esküvő terén. Egész évben jó úti cél, bár egyes időszakokban érdemes a sziget bizonyos részeit kerülni attól függően, mi az utazásunk célja.

A kb. 40 x 60 km-es, gyönyörű trópusi sziget vulkanikus eredetű. Az Indiai-óceán nyugati részén, a Seychelle-szigetektől délre, Madagaszkártól keletre található. A sziget arculatát elsősorban fehér homokú tengerpartjai, meleg vizű kék lagúnái, gazdag élővilága, ínyenc konyhája és jókedvű lakossága határozza meg. Mauritiust a déli part kivételével korallzátony veszi körül, melyek ideális feltételeket biztosít a búvároknak vagy a felszíni búvárkodás (snorkelling) kedvelőinek. Mauritius szolgáltatásairól híres, a luxusszállókban számos sportot külön térítés nélkül vehetsz igénybe. A gazdag történelme miatt számos nemzet alakította sajátosan színes kultúráját. A szigeten mindenhol felfedezhetjük a kreol, angol, francia és indiai hatásokat.

Mauritius tengerparti esküvőre szinte valamennyi szállodában van lehetőség. A sziget nem csak gördülékeny ügyintézéséről, de magas minőségű esküvői szolgáltatásairól is híres.

Romantikára fel! Mauritiuson szimbolikus és hivatalos esküvői ceremóniára is van lehetőség, de nagy hagyományai vannak a fogadalom megújításnak is. Mauritius-on az alacsonyabb kategóriájú szállások is bátran válaszhatóak, minőségi szolgáltatásban lesz részünk. Természetesen gyönyörű luxusszállodák sora is vár bennünket, de lehetőség van apartmanok és villák foglalására is, így mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő szállást.

Mauritius nagy előnye, hogy számos kirándulás és szórakoztató program közül választhatunk.  Így akár az aktív kikapcsolódást, a tengerparti sütkérezést, vagy a családi programokat részesítitek előnyben, Mauritius ideális választás!

 Szállás

Mauritius esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy a fehér homokban hagyott lábnyomotok pecsételje meg az esküt és a türkizkék tenger legyen a tanúja a nagy pillanatnak? Álmod megvalósulhat!

Mondd ki az igent Mauritius egyik álomszép tengerpartján, és töltsd el nászutad az Indiai-óceán eme varázslatos trópusi szigetén!

Hotel ajánlataink mauritiusi esküvőre

HIVATALOS MAURITIUS ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető mauritiusi esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek legkésőbb 2 hónappal a tervezett esküvő előtt:

 útlevelek másolata

 új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat

 első házasság esetén (egyedülálló családi állapot) angol nyelvű hivatalos igazolás a családi állapotról

 amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással angol  nyelvre fordítva, apostille hitelesítéssel ellátva.

 az esküvőhöz szükséges dokumentumok (a esküvő dátumához viszonyítva) 3 hónapnál nem lehetnek régebbiek!

 polgári ceremóniára általában hétfőtől péntekig, ált. 14 és 17 óra között van lehetőség ( kivétel a nemzeti ünnepek), hétvégi vagy 17 óra után tartandó esküvőt előre kell egyeztetni, és minden esetben felárat kell fizetni, szintén felárat kell fizetni.

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat!