Bali | Melia Bali***** | Nyaralás | Egzotikus utak | Tengerparti Esküvő | Nászút
Egzotikus utak, tengerparti esküvő, nászút, segítő utak, körutazás - Bali, Indonézia
The Tanjung Benoa Beach Resort**** – Bali, Indonézia
2015.10.07.
Külföldi esküvő | Nászút | Romantikus utak | Ciprus
Ciprusi tengerparti esküvő | Ayia Napa
2015.10.29.
Külföldi esküvő | Nászút | Romantikus utak | Ciprus
Ciprusi tengerparti esküvő | Ayia Napa
2015.10.29.
Egzotikus utak, tengerparti esküvő, nászút, segítő utak, körutazás - Bali, Indonézia
The Tanjung Benoa Beach Resort**** – Bali, Indonézia
2015.10.07.

bali 63x63 px Bali


Melia Bali & The Garden Villas

Nusa Dua, Indonézia

  


Elhelyezkedés, általános leírás

A Nusa Dua tengerpartján, Bali híres üdülőrészén, 10.7 hektár trópusi kertben fekvő Melia Bali The Garden Villas igazi álom nyaralóhely. A hatalmas lagúna medence, a dús trópusi növényzet, és modern balinéz építészet Bali színe-javát magában foglalja. A közelben minden megtalálható: A Bali Collection bevásárlóközpont gyalogosan elérhető, de számos étterem, szórakozási lehetőség, múzeum is található a területen. Nusa Dua ezen részét fokozott biztonsággal védik az itt nyaralók teljes privát szférájának biztosítása érdekében. Gyönyörű szálloda, felejthetetlen élmény lesz!

 Szobatípusok

A 42 nm-es Melia szobákat luxus szempontjai szerint tervezték. Nagyméretű teraszai közvetlenül a trópusi kertre néznek. A szobákat számos kényelmi felszereléssel (többek között 32” LCD tv, önállóan szabályozható légkondicionáló, minőségi pipere termékek, kávé/tea bekészítés) látták el, és ingyenes Wifi kapcsolatot is a vendégek rendelkezésére áll. További szobatípusok és luxus villák is foglalhatók!

 Szolgáltatások

A szálloda kertjében hatalmas, 1500 nm-es lagúnát találtok, ha a gyönyörű homokos strand után a medencénél időznétek. Számos sportolási lehetőség – jógaórák, futópálya, teniszpálya, kosárpálya és mind a kertben/medencében, mind a tengerparton szervezett programok – állnak rendelkezésre.

5 éttermében számos híres konya – mediterrán, japán, ázsiai, spanyol – fogásait tudjátok megkóstolni, de a nemzetközi, tengeri vagy grill-ízekre vágyók is megtalálják a számításukat. A 3 bár valamelyikében finom koktélokat, borokat és könnyű ételeket fogyaszthattok.

A szálloda ideális családi nyaralóhely. Számos szolgáltatását kifejezetten a családok részére alakították ki, hogy a szülők pihenése és a gyermekek jó szórakozása is biztosított legyen. Többek között bébiszitter szolgáltatás, gyerekklub és folyamatos programok állnak a családok rendelkezésére.

 Ellátás

reggeil vagy All Inclusive

All Inclusive luxusszálloda!

Szingapúri vagy Dubai megállással kombinálható!

Változatos kirándulási lehetőségek, magyar nyelven!

189.900Ft / főtől

Az ár tartalmazza:

7 éjszaka szállást kétágyas szobában, reggelis ellátással

oda-vissza transzfert a szálloda és a repülőtér között

helyi angol/német nyelvű és itthoni magyar asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegyet

biztosításokat, fakultatív programokat

MELIA BALI ESKÜVŐI CSOMAG


Szimbolikus Esküvői Csomag: 

  egyházi képviselet (pap, lelkipásztor) & protestáns egyházi házasságlevél

  esküvőszervező asszisztenciája a ceremónia és a fotózás alatt, ill. egy előzetes egyeztetésen magyar nyelven

 tanúk, amennyiben szükséges

  zene felvételről akár általatok összeállított felvételekkel

  hagyományos viseletbe öltözött balinéz koszorúslányok

  virágeső trópusi virágszirmokból

  gyönyörűen feldíszített helyszín (tengerpart, tengerparti pavilon vagy a szálloda trópusi kertje)

  trópusi, valódi virágokból készült menyasszonyi csokor és hozzá illő gomblyukdísz a vőlegénynek

  egy- egy pohár ital a koccintáshoz (pezsgő, koktél)

  professzionális fotózás a ceremónia alatt és után,  36 fotó digitális formátumban és exkluzív kivitelű balinéz stílusú fotóalbumban

  transzfer a választott szállodából az esküvő helyszínére és vissza

Esküvői Csomag Ára: 690.000 Ft-tól / pár.

VÁLTOZATOK BALI ESKÜVŐ ESETÉN

  1. Hivatalos esküvő : egyházi (katolikus/protestáns)  és polgári esketés. Az itt kapott házassági anyakönyvi kivonat Magyarországon honosítható.
  2. Csak egyházi esketés  (katolikus, protestáns, buddhista, hindu) akkor ajánljuk, ha már megtartottátok a polgári esküvőt
  3. Szimbolikus esküvői ceremónia, fogadalom megújítás : ha már volt korábban polgári esküvőtök, vagy nem szeretnétek az amúgy nem kevés és nem olcsó bürokratikus utat végigjárni…

HIVATALOS BALI ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

A Bali szigetén megkötött esküvő minden kétséget kizáróan az egyik legtartalmasabb, legszebb ceremónia igazán profi kivitelezéssel.

Sajnos a bürokrácia sem kevés, ezért időben kell elkezdeni az ügyintézést! A ceremónia azonban mindenkit kárpótol, nem is beszélve a varázslatos sziget nyújtotta élményekről!

Ahhoz, hogy Indonéziában, így Bali szigetén is hivatalosan házasságot kössetek, mind a polgári, mind az egyházi szertartást meg kell tartani. A protestáns esküvői szertartást ajánljuk mindazoknak, akiknek vagy nincs határozott vallási hovatartozásuk, vagy nem tartják lényegesnek az egyházi részt, mivel a protestáns szertartáshoz semmilyen további engedély, vagy ügyintézés nem szükséges. Lehetőség van más felekezeti esküvőkre  (pl. katolikus esküvő) is, azonban ezekhez további dokumentumok is szükségesek.

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető bali esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek:

útlevelek másolata

új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat hiteles fordítással indonéz nyelvre fordítva, klasszikus felülhitelesítés a Külügyminisztériumnál és hitelesítés Indonézia budapesti nagykövetségén

   nőtlen / hajadon családi állapot esetén hivatalos igazolás a családi állapotról, hiteles fordítással indonéz nyelvre fordítva, klasszikus felülhitelesítés a Külügyminisztériumnál és hitelesítés Indonézia budapesti nagykövetségén

amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással indonéz nyelvre fordítva, klasszikus felülhitelesítés a Külügyminisztériumnál és hitelesítés Indonézia budapesti nagykövetségén

 8 db közös színes igazolványkép a jegyespárról  6 x 4 cm méretben

  180 USD a helyszínen fizetendő (kb 53 000,- Ft) konzuli díj az anyakönyvi kivonat hitelesítésért

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat! Ne kezdd el az ügyintézést foglalás nélkül, először egyeztessük a részleteket!