Sri Lanka esküvő | Szimbolikus esküvő | Fogadalom megújítás | Nászút
Tengerparti esküvő | Nászút | Kuba
Kuba tengerparti esküvő
2020.05.11.
Egzotikus utak, egzotikus pihenés, külföldi esküvő, nászút - Sofitel L'Imperial Resort & Spa Mauritius
Mauritius tengerparti esküvő
2020.05.07.

SRI LANKA ESKÜVŐ


kulfoldi eskuvo ikonNem_hivataloskulfoldi eskuvo ikonTengerpartinaszut ikonValasztott_szallashoz


Mindent a Sri Lanka esküvőről:

Helyszín: Sri Lanka

Sri Lanka – korábbi nevén Ceylon – könnycsepp alakú sziget az Indiai-óceán északi részén. Területe kb. Magyarország háromnegyede. Arany homokos tengerpartja pálmafákban, a sziget belseje, a sziget belseje  tea- és, rizsföldekben, trópusi őserdőkben, de ókori kulturális és buddhista emlékekben is gazdag. Sri Lanka méltán népszerű külföldi esküvő szervezésére is.

Az egész évben kellemes klíma, az Indiai-óceán többi szigetéhez képest relatíve kedvezőbb árai is ideális helyszínné teszik külföldi esküvőnk megszervezéséhez. Sri Lanka mindössze egy órányi repülőútra található a Maldív-szigetektől, ezért utasaink gyakran választanak maldív nászutat Sri Lankai esküvőjük folytatásaként.

Sri Lanka tengerparti esküvőre számos szállodában van lehetőség. Szezontól függően a sziget eltérő részeit ajánljuk. A szállodák általában 5 éjszakás minimum tartózkodást várnak el az esküvőt a szállodában tartó vendégeiktől.

Romantikára fel! Sri lankán szimbolikus esküvői ceremóniára van lehetőség, de nagy hagyományai vannak a fogadalom megújításnak is. Elsősorban magasabb kategóriájú szállodák foglalását ajánljuk. Cserébe viszont igazi trópusi hangulatú ceremóniát kapunk elérhető árakon.

Sri Lanka – lévén nagyobb szigetről beszélünk – a tengerparti pihenés mellett számos kirándulást, ill. hosszabb körutazásra elegendő látnivalót is kínál, vagy kombinálható Maldív-szigeteki tengerparti nyaralással.

 Szállás

Sri Lanka esküvő megrendezése az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag.

Szeretnéd, hogy igazi trópusi hangulatú, tengerparti esküvőn mondjátok ki az igent,vagy újítsátok meg fogadalmatok? Álmod megvalósulhat!

Válaszd az egzotikus Sri Lankát szimbolikus esküvői ceremóniád helyszínéül!

Hotel ajánlataink külföldi esküvőre Sri Lankán