Tenerife esküvő | Szimbolikus esküvő a Kanári-szigeteken
Külföldi esküvő | Nászút | Romantikus utak | Ciprus
Ciprusi tengerparti esküvő | Ayia Napa
2015.10.29.
Külföldi esküvő | Nászút | Tenerife
Tenerife romantikus fotózás
2015.11.05.
Külföldi esküvő | Nászút | Tenerife
Tenerife romantikus fotózás
2015.11.05.
Külföldi esküvő | Nászút | Romantikus utak | Ciprus
Ciprusi tengerparti esküvő | Ayia Napa
2015.10.29.

TENERIFE ESKÜVŐ


Esküvő utazás ikonNem_hivatalostenerife eskuvo ikonTengerpartiEsküvő utazás ikonValasztott_szallashoz


Információk: Tenerife esküvő!

Helyszín: Tenerife, Kanári-szigetek

Mindössze 5 órányi repülőútra található Magyarországtól ez a csodálatos sziget, ahol 12 hónapon át 23 fokos hőmérséklet és több mint 3000 óra napsütés vár Rátok, ami passzát szelekkel együtt a világ egyik legjobb klímáját hozza létre.

A közbiztonság, az úthálózat és a tisztaság európai színvonalú! Sok utasunk van, akik megtapasztalva, hogy milyen érzés az „örök tavasz szigetén” nyaralni, évről évre visszatérnek ebbe a gyönyörű környezetbe. A teljes kényelmet magyar nyelvű programok, kirándulások professzionális helyszíni asszisztencia biztosítja.

Tenerife egyik legnagyobb természeti értéke a napsütés! Akár receptre is felírhatnák: az egész év folyamán élvezhető nyári napsütés megnyugtat, aktiválja és erősíti a szervezeted immunrendszerét, stressz oldó hatású, minden megerőltetés nélkül 100 %-ig természetes és ingyenes regenerációs kezelés! Így az időjárás miatt sem nagyon kell aggódnod Tenerife esküvő szervezése esetén.

Kinek ajánljuk Tenerifét?

Napimádóknak: Örökös napsütés és gyönyörű strandok, 400 km hosszú partszakasz, gyönyörű strandokkal a napozásra és fürdésre.

Gyermeklelkűeknek: színvonalas élményparkok, csúszdaparkok, állatkertek várják a kicsiket és a lélekben gyermekeket

Zöldeknek: Tenerifén található Spanyolország legmagasabb vulkanikus hegye az UNESCO világörökség részét képező nemzeti parkban lévő Teide, mely a sziget jelképe is egyben. A természetjárás, túrázás szerelmeseit összesen több mint 1000 km hosszú túra útvonal várja. Bálnákat és delfineket leshetsz meg természetes körülmények között. Tenerife partszakaszainál rendszeresen látható több bálna- és delfinfaj, köztük az igen közkedvelt palackorrú és gömbölyűfejű delfinek.  Kipróbálnád, milyen egy autentikus fincában lakni? Van rá ajánlatunk!

Kultúrturistáknak: Tenerifén a kultúra rajongói felkereshetik világörökség részét képező La Lagunát, mely a sziget kulturális és vallási központja, híres építészeti stílusáról, és tradicionális 17. és 18. századi házairól is. La Orotava egy régi kisváros tradicionális kanári hangulattal, itt található a Casa de los Balcones (Erkélyek háza).

Gasztorajongóknak: meglepő aromák, feledhetetlen ízek jellemzik a kanári konyhát. A közismert paella és sangria mellett tapasokkal, friss tengeri halakkal, tenger gyümölcseivel, bőséges mártásokkal, “papas arugadas”-al (ráncos krumpli) és “jamon iberico”-val (spanyol sonkával) várja Tenerife az idelátogatókat. De méltán híres “barraquito” kávéjáról, likőrjeiről és borairól is.

Adrenalinfüggőknek: Tenerife vízi sport paradicsom: ideálisak a feltételek a szörfhöz, windszörfhöz, kite-szörfhöz. Búvárkodhatsz kristálytiszta vizű öblökben vagy bérelhetsz vízi biciklit, jet-skit.

Shopping királynőknek, party arcoknak: Tenerife az Európai Unión belül különleges gazdasági előnyöket élvező övezet, ezért sok áru olcsóbb, mint Európa szárazföldi részén. Playa de las Américas Tenerife lüktető szíve, ahol a Kanári-szigetek legjobb szórakozó helyei, bárok, éttermek hatalmas választéka csábít bulizásra. A mozgalmas, autentikus, egyedi és vibráló ünnepségek Tenerifén egész évben egymást érik! Csúcspont a minden évben megrendezett színpompás helyi karnevál!

És persze a romantikázóknak: barangoljatok kettesben, kutassátok fel a legszimpatikusabb kis vendéglőt (vagy kérdezzétek meg a profi idegenvezetőket), nézzetek együtt delfineket és bálnákat, vagy akár mondjátok ki az Atlanti –óceán partján a boldogító igent!

 Szállás

A Tenerife esküvő helyszíne nem egy szállodához tartozik, így választott szállással foglalható.

 A mediterrán tenerifei esküvő előnyei

Külföldi esküvő | Nászút | Tenerife

    az utazás költségei alacsonyabbak, így akár több családtagot is meghívhatsz, hogy részesei legyenek a nagy napnak

 nem kell egy teljes napot repülni, néhány óra alatt ott lehettek a helyszínen

változatos szálláslehetőségek közül választhattok, nincs kötelező hotelválasztás

bármikor, akár a gyerekekkel is visszamehettek nosztalgiázni, akár minden évben

akár saját, otthoni esküvőn fotózó, ismert fotóst is hozhattok magatokkal (persze ilyenkor te fizeted a költségeit, de mégsem annyit, mint ha a Maldívra utaznátok…)

naszut

TENERIFE ESKÜVŐI CSOMAG


Tenerifén nem, vagy csak nagyon körülményesen lehetséges hivatalos anyakönyvvezető előtt házasodni a külföldi, tartózkodási engedéllyel nem rendelkező állampolgárok számára, ezért szimbolikus esküvői ceremóniákat kínálunk Nektek!

Anyanyelveden szeretnéd kimondani az igent? Tenerifei esküvő magyar nyelven!

979.000Ft / pár

Az ár tartalmazza:

  itthoni előzetes tájékoztatás és szervezés

  magyar esküvőszervező a helyszínen

  engedélyek, helyszíni adminisztráció

  helyszín bérleti díja

  óceánra néző magyar nyelvű ceremónia

  feldíszített helyszín

menyasszonyi csokor

  asztali virágdíszítés

  pezsgő a koccintáshoz

  tanúsítvány / emléklap

  fotózás a szertartás alatt, majd a tengerparton

  transzfer a szállodától a helyszínre és vissza

  75 db retusált fotó digitális formátumban

Az ár nem tartalmazza:

esetleges extra szolgáltatások (pl. smink, fodrász)

utazási szolgáltatások (repülőjegy, szállás, étkezés, transzferek)

biztosításokat, fakultatív programokat

Esküvői csomag csak utazási csomaggal együtt foglalható!

Turbózd fel!

Választható extra szolgáltatások:

esküvői smink: kb 33.000 Ft

esküvői frizura: kb. 29.000 – 39.000 Ft

videó: kb. 135.000 Ft

zene a szertartás alatt: kb. 74.000 Ft

Lufik kívánságokkal:  kb. 19.000 Ft

10 személyes esküvői torta: kb. 43.000 Ft

Más elképzelésed van a tenerifei esküvőről ?

Tortát nem szeretnél, de fodrászt, videót igen? Bármit megoldunk, átalakítjuk az ajánlatot kéréseid alapján! Írd meg mit szeretnél, és küldjük a módosított ajánlatot!

Hotel ajánlataink tenerifei esküvőhöz