Zanzibár esküvő | Tengerparti esküvő | Nászút | Házassági évforduló
Egzotikus utak | All inclusive | Zanzibár
RIU La Gemma dell ‘Est Hotel ****(*) | Zanzibár
2020.03.20.
Egyesült Arab Emírségek | Sofitel The Palm
Dubai tengerparti esküvő
2019.12.08.

ZANZIBÁR ESKÜVŐ


 ikonNem_hivatalos ikonTengerpartiikonValasztott_szallashoz"


A zanzibári esküvőről:

Helyszín: Zanzibár

Az Indiai-óceán egyre népszerűbb szigete (jobban mondva sziget-csoportja), a Tanzániához tartozó Zanzibár. Népszerűségét méltán köszönheti gyönyörű fehér homokos tengerpartjainak, sekély, türkizkék vizeinek, élővilágban gazdag korallzátonyainak. Egy kicsi Afrika, egy kicsi trópusi hangulat, számos kultúra találkozása. Pálmafás strandjai, all inclusive szállodái, viszonylag könnyű megközelíthetősége, a kis időeltolódás ideálissá teszi álomesküvők megszervezésére, és vagy egzotikus nászútra. Ha Zanzibár  esküvő-d után a tengerpart mellett az afrikai szafarik világa is vonz, kombinálhatjuk tanzániai szafarifal!

 Szállás

Zanzibár esküvő megrendezése általában az általad foglalt szállodában történik, tehát a választott szállással együtt foglalható az esküvői csomag. Azonban lehetőség van különálló exkluzív tengerparti esküvőre is, amely egy önálló esküvői csomagot takar, függetlenül a tartózkodás helyétől.

Ezeknek részleteiről a következőkben olvashatsz!

Viszonylag rövid idő alatt elérhető egzotikus uti cél!

Magyar nyelvű asszisztencia is kérhető!

Az év nagy részében jó idő.

Szállodai és szállodától független esküvői helyszín is választható!

Lekérésre hivatalos esküvő is választható!

zanzibar eskuvo futura travel

SZÁLLODAI ESKÜVŐI CSOMAGOK ZANZIBÁRON


A szálloda a nevéhez méltón egy igazi gyémánt, mely egy magas pálmafák által tarkított egzotikus kertben fekszik. Felejthetetlen táj, a nyugtató környezet és a pompás all inclusive ellátás, és igazán különleges naplemente szolgált tökéletes helyszínül zanzibári esküvőhöz.

A Sandies Baobab Beach Zanzibár egyik legyszebb partján, Nungwi Beach-en fekszik. Nevét a trópusi kertjét gazdagító baobab fákról kapta. A szikrázóan fehér homokos tengerpart, a nyugodt környezet, és a szuahéli vendégszeretet tökéletes helyszíne lehet egy zanzibári tengerparti esküvőnek.

A kiváló ár-érték arányú hotelben több helyszín közül is választhatunk. A szálloda saját tengerpartja mellett a Kae Beach-en naplementében, vagy a szálloda sandbank-jén akár a türkiz kék tenger által teljesen körül ölelve tarthatjuk esküvői szertartásunk. Nászutasoknak tengerparti bungalóikat ajánljuk.

EXKLUZÍV tengerparti esküvő Zanzibáron

bármelyik szállodához foglalható

Bár Zanzibár már önmagában is különleges esküvői helyszín, ha szeretnéd még egyedibbé tenni, a szertartás helyszíneként választhatsz a tengerből kiemelkedő homokpadot / sandbank-et. Így a szikrázó fehér homokot homokot minden irányból körbeveszi a türkiz kék tenger. Szimbolikus és hivatalos esküvőhöz is foglalható.

SANDBANK ESKÜVŐI / FOGADALOM MEGÚJÍTÁS SZERTARTÁS CSOMAG :

esküvőszervező a helyszínen

angol nyelvű szertartásvezető

feldíszített helyszín egy homokpadon* virágokkal, pálmalevelekkel, textilekkel díszített boltívvel

esküvői oltár

menyasszonyi csokor

gomblyukdísz a vőlegénynek

gyűrűtartó

egy üveg habzó bor

megközelítés a szárazföldről hagyományos dhow hajóval, frissítővel

swahali zenészek a ceremónián

rövid hajókázás a naplementében a dhow-val

oda-vissza transzfer a ceremónia helyszínére

A szimbolikus szertartás ára: 580 000 Ft / pár

A hivatalos szertartás ára: 930 000 Ft / pár

* a homokpad csak apály idején használható!

HIVATALOS ZANZIBÁR ESKÜVŐ ESETÉN SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

Amennyiben hivatalos, Magyarországon hitelesíthető zanzibári esküvőt szeretnétek, a következő dokumentumokat szükséges beszereznetek, ill. előzetesen szkennelve eljuttatni a Futura Travelnek legkésőbb 2 hónappal a tervezett esküvő előtt:

kitöltött jelentkezési lap

 útlevelek másolata

 új típusú (3 nyelvű) anyakönyvi kivonat

 első házasság esetén (egyedülálló családi állapot) hivatalos igazolás a családi állapotról (magyar-angol nyelvű kérhető)

 amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott v. 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása  & hiteles fordítással angol  nyelvre fordítva, apostille hitelesítéssel ellátva.

 az esküvőhöz szükséges dokumentumok (a esküvő dátumához viszonyítva) 3 hónapnál nem lehetnek régebbiek!

 polgári ceremóniára általában hétfőtől péntekig, ált. 14 és 17 óra között van lehetőség ( kivétel a nemzeti ünnepek), hétvégi vagy 17 óra után tartandó esküvőt előre kell egyeztetni, és minden esetben felárat kell fizetni, szintén felárat kell fizetni.

Kattints további információkért a hivatalos ügyintézéshez 

Az esküvői csomagok alap esetben utazási csomaggal (repülőjegy, transzfer, szállás) együtt foglalhatók, kérd kedvezményes ajánlatunkat!