Incentive utak

Érezze jól magát, gyűjtsön inspirációkat és  felejthetetlen emlékeket!

Legyen az egy céges rendezvény, közösség-, ill. csapatépítés, kollégák, ügyfelek motiválása vagy díjazása, márka promóció vagy értékközvetítés, a legnagyobb kihívás megalkotni a felejthetetlen élményt, mely a legjobban szolgálja a kitűzött célt. Ezért kezdjük a koncepció meghatározásával, majd innovatív ötletek, kreatív megoldások és új trendek felhasználásával dolgozzuk ki személyre szabott javaslatainkat, mely segíti elérni a meghatározott célt.

Nincs más dolga, mint röviden összefoglalni elképzeléseit, a többiről mi gondoskodunk a koncepciótól a megvalósításig:

Ajánlatunk Cégeknek

Rendezvények, Fontos Események

Szeretne hosszú távú partner kapcsolatot kiépíteni üzletfeleivel?

Szeretne lehetőséget teremteni értékesítőinek a stratégiai partnerekkel való eszmecserére egy különleges rendezvény keretében?

Szeretné lenyűgözni vendégeit mesés környezetben?

Forduljon hozzánk mi megvalósítjuk!

Jutalmazó utak a legjobb vezetőknek

 Futura Incentive Utazások

Segítünk motiválni ügyfeleit, partnereit, értékesítési hálózatát és alkalmazottait a minél jobb üzleti eredmények elérése. Ennek az egyik leghatékonyabb módja az incentive típusú utazások Európába vagy a világ távolabbi országaiba.

Tapasztalatainkat és kapcsolatainkat felhasználva örömmel szervezzük meg az utat. Szem előtt tartjuk a magas minőséget, a racionális költségarányokat, hogy az utazás minden perce, minden apró részlete hozzájáruljon utasaink maximális elégedettségéhez.

Tematikus partik

Ezek azok az esték, amiket mindenki vár! Ha kiválasztjuk a megfelelő helyszínt, egy izgalmas témát, ehhez hozzáadjuk a jó zenét, kifogástalan ételeket, és még egy kis meglepetést is, a siker garantált!

Ha szeretne egy partit, ami hatással van, amire lázasan készülnek a résztvevők, és még hosszú ideig a munkahelyi és üzleti beszélgetések kedvenc témája, bízza ránk az ügyet!

Segítő Cégek, CSR

Bármilyen céges rendezvényről vagy utazásról van is szó, hiszünk abban, hogy üzleti érdekeink mellett szükséges a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR= Corporate Socail Responsibility) szempontjait is figyelembe venni.

Ezáltal nem csak hozzájárulunk közelebbi vagy távolabbi környezetünk fejlődéséhez, támogathatjuk az arra rászorulókat, de a felelős, „zöld”,  fenntartható utazási elemekkel még szorosabb fűzhetjük a kollégáink közötti összetartást, növelhetjük ügyfeleink lojalitását, emelhetjük cégünk brand értékét, és végső soron sikeresebbé válhatunk az üzleti életben is. Ma már jelentős cég nem lehet meg megfelelő CSR üzletpolitika nélkül, mi segítünk az utazásokat is beilleszteni ebbe a programba például úgy, hogy a jutalmazó utazást önkéntességgel kombináljuk!

Legyen az Ön cége is az úttörők között, akik odafigyelnek a mai kor kihívásaira, a jövő megóvására. Szívesen megosztjuk Önnel javaslatainkat.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat az Ön Cégére szabott árajánlatért!