Egzotikus Pihenés

Egzotikus Utak, Nyaralás, Személyre szabott utak

Van az úgy, hogy azt érezzük, szűk már nekünk a jó öreg Európa. Megnéznénk távolabbi, egzotikusabb kontinenseket is.

Mit is jelent ez a szó pontosan? Utalhat „távoli vidékre” vagy valami szokatlan, különös, megszokottól eltérő jelenségre.

Pontosan ezt adják nekünk az egzotikus utazások: kiszakadást a megszokottból, élményeket egy – a miénktől és az európaitól merőben eltérő – kultúrában, környezetben.

Imádom a meleget, és a tengert…

A legtöbben azért választanak egzotikus szigetet, országot, mert szeretnének télből a nyárba utazni: ha nincs nyáron szabadságod, akkor sajnos a strandolásról lecsúszol a mediterrán térségben. Ha gyűlölöd a hideget, és megteheted, akkor érdemes becélozni a tengerentúlt: valahol biztosan jó idő van és meleg tenger ilyenkor is. S bár a repülőjegyek a távolságok miatt többe kerülnek, néhány országban a szállodák / programok árai – ha nem is teljesen – de részben kompenzálják ezt a többlet költséget. Nem is gondolnátok, milyen jó áron lehet szuper ajánlatokat foglalni, gyönyörű helyeken.

Nyáron nem is lehet egzotikus útra utazni?

Vigyázat! Ha mégis nyáron utaznál tengerentúlra, el ne hidd, hogy „ilyenkor mindenhol monszun van”! Akár egy országon belül is óriásiak lehetnek a különbségek, a Futura Travel tip-leafleatsegít kiválasztani az úti célt nyári egzotikus nyaralásodhoz is! Ilyenkor különösen jó ajánlatokat lehet megcsípni.

Nem szeretnék körutazáson részt venni, de szeretnék idegenvezetőt!

Ha igazából csak kiadós pihenésre van szükséged egy kemény időszak után, akkor felesleges körutazásra becsatlakoznod, a repülőtér mindenhol (majdnem) ugyanúgy működik, világszerte megbízható partnerekkel, idegenvezetőkkel – sok helyen akár magyar nyelven is! – segítjük zavartalan pihenésed, hogy semmire ne legyen gondod! Szállásfoglalás előtt, ajánlatkérésben jelezd, ha kifejezetten olyan helyet keresel, ahol akár magyar nyelvű kirándulások is vannak.

 

Elsősorban pihenni szeretnék, de azért kirándulnék is!

A pihenéseknél az a lényeg, hogy ne kelljen sokszor változtatnod a szálláshelyed. Rövidebb pl. egy hetes tartózkodásnál nem kényelmes többször ki-be pakolni a bőröndöt. Természetesen kívánságod szerint szívesen ajánlunk rövidebb –hosszabb kirándulásokat, kulturális vagy természeti programokat, amelyeken csillagtúra-szerűen vehetsz részt,  vagyis esténként a szállodádba visszatérve.

Nincs sok időm, de jó lenne több országot is megnézni!

Figyelmedbe ajánlunk ún. stopovereket Jelleg Futura ikonStopover : ha valahol úgyis át kell szállnod a kiszemelt ország felé, miért ne gyűjtenél be még több élményt be pár éjszakás tartózkodással és nyilván jóval kisebb plusz költséggel, mintha külön keresnéd fel a stopover helyszínét. Jól jöhet egy megálló akkor is, ha nagyon hosszú a repülési út. Tipikus és ideális helyszínek egy stopoverre azok a városok, ahol óriási, forgalmas reptér biztosít rengeteg csatlakozást sok- sok különféle nyaraló úti célra. A Futura Travel tip-leafleat kedvencei:

Jelleg Futura ikonStopover

Kombinálható

pl. a következő úti célokkal

Légitársaságok

(ajánlott)

Ajánlott min.

tartózkodás

(éj)

Miért érdemes megállni?

Qatar

(Doha)

szinte mindennel… Indiai –óceán szigetei (Maldív, Seychelles), India, Sri Lanka, Bali, Vietnam, Uganda, Kína, Malájzia, Fülöp-szigetek, Kenya, Ausztrália stb. Qatar Airways 2 hagyományos, arab piac, óváros, The Pearl, dzsip szafari a sivatagban
Dubai szinte mindennel… Indiai –óceán szigetei (Maldív, Seychelles, Mauritius), Thaiföld, Bali, Vietnam, Ausztrália, Dél –Afrika stb. Emirates 3 Burj Khalifa, Atlantis, The Palm, számos program lehetőség, vásárlás
Kuala Lumpur

Malájzia szigetei, Bali, Maldív –szigetek, India, Kína, Vietnam

Rengeteg ázsiai fapados is repül innen

Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways, Ethiad Arways, Cathay Pacific 2-3 történelmi főváros, Petronas tornyok, vásárlás, Batu barlangok
Hong Kong Bali, Kína, Japán, Fülöp-szigetek, Ausztrália, Új-Zéland Cathay Pacific 3 Victoria Peak fogaskerekűvel, Temple Street éjszakai piac, Lantau –szigeti Buddha, tűzijáték egy hajóról a kikötőben

Sri Lanka

(Colombo)

 Maldív-szigetek, India Turkish Airlines, Emirates, Qatar Airways 4 komplett kiskörút elefántokkal, nemzeti parkokkal, világörökségi látnivalókkal (Sirigaya, Candy)
Szingapúr  Bali, Thaiföld, Ausztrália, Új-Zéland, Malájzia, Fülöp-szigetek, Japán, Kína Singapore Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways, 2-3 elképzelhetetlenül modern, tiszta, vonzó: vásárlás, ételek, szórakozás terén is viszi a pálmát

Egzotikus utazási ajánlatok

Nem találtam, amit keresek, csak ennyi ajánlatotok van?

A lehetőségek száma végtelen, szinte mindenben tudunk a Te elképzelésedhez igazodni! Oszd meg velünk, mik a terveid, hogy személyre szabott tanácsokat, ajánlatot kaphass tőlünk utazásodhoz!