Egzotikus Villa – Apartman

Az utazás is társaságban a legjobb. Sőt, ha a nagyobb családdal, vagy a legjobb barátokkal (esetleg egy baráti családdal, hogy kombináljuk) indulunk egy közös egzotikus nyaralásra, talán még felejthetetlenebb az élmény.

Ilyen esetekre tökéletes megoldás, ha szálloda helyett villát, esetleg apartmant bérlünk a kiválasztott egzotikus úticélon. Egyre több helyen elérhetőek ezek a típusú szálláshelyek, esetenként nem csak önellátással, de étkezéssel és számos kényelmi szolgáltatással, igény szerint. Az alábbiakban szeretnénk néhány ötletet adni, de ha máshova utaznátok, vagy mást kerestek, osszátok meg velünk igényeitek és mi megkeressük a legjobb ajánlatokat!

Tanácsok, információk villa, apartman és privát szállás bérlése, foglalása témában!

Mikor válasszunk szálloda helyett villát vagy apartmant?

Ha nagyobb családdal, idősebb gyerekekkel utazunk, egyaránt fontos a privát szféra, de mégis közelünkben (felügyelet alatt) tudhassuk a gyerekeket. Másik tipikus eset, mikor barátainkkal utazunk, természetesen külön szobában, mégis egymáshoz közel szeretnénk tölteni a nyaralás. Azonban a szállodákban sokszor egymástól távoli szobákat kapunk, vagy nem férünk el mindannyian az erkélyen a közös kártyázásra, beszélgetésre. Esetleg ha hely van is, a jókedvünk zavarhatja mások pihenését, így nem engedhetjük el magunkat igazán. Vagy egyszerűen szeretünk függetlenül, más turistáktól távolabb, kizárólag a velünk utazókkal együtt étkezni, kikapcsolódni, élvezve egy picit az otthoni kényelmet. És mindezt magas színvonalú környezetben, és összességében akár kedvezőbb áron.

Tengerparti villák | Nyaralók | Ciprus
Egzotikus utak | Francia Polinézia | Four Seasons Bora Bora Resort

Mennyire drága egy egzotikus villa, bungaló bérlése?

Az egzotikus utak nem a legolcsóbb utazási lehetőségek, de ez elsősorban a távolság és az emiatt drágább repülőjegyek miatt van így. Számos úti célon a helyi szolgáltatások (szállás, étkezés, programok) nem drágák, vagy drágábbak, mint itthon. Időnként meglepődnek utasaink, milyen jó áron, mégis szuper villákat, nyaralókat lehet bérelni gyönyörű egzotikus helyeken. Persze a villák, nyaralók akkor igazán versenyképesek a szállodákkal, ha nagyobb családdal vagy társasággal utazunk együtt, és megoszlanak a szállásköltségek. Persze az is igaz, hogy aki kifejezetten a luxus iránt érdeklődik, esetleg extra szolgáltatásokra is igényt tart, mélyebben kell zsebbe nyúlnia. Arra törekszünk, hogy minden igényre és pénztárcára megtaláljuk a megfelelő nyaralót.

Csak villát / bungalót, vagy apartmant is lehet bérelni?

Mi elsősorban az önálló nyaralók, villák és egzotikus bungalók foglalásával foglalkozunk. Vannak azonban olyan úti célok, ahol az ilyen típusú szállások nem igazán elérhetőek. Így kínálatunkban apartmanokat is találhattok. Általában igaz, hogy szállodai szintű, számos kiegészítő szolgáltatást kínáló, több hálószobás, főleg tengerparti szállásokkal foglalkozunk. A weboldalon ötleteket, javaslatokat találhattok, de mint minden utazási csomagunk esetén, itt is személyre szabva, a Ti igényeitek szerint készítjük ajánlatainkat.

Utazás barátokkal | Privát nyaralók | Algarve

A privát szállás mellett milyen egyéb szolgáltatásokat lehet foglalni?

Az utazási csomagokat a Ti igényeitek szerint állítjuk össze. Személyes konzultáció keretében, vagy valamelyik elektronikus csatornán is elmesélhetitek elképzeléseiteket. Ezek alapján, Veletek egyeztetve készítjük el utazási javaslatainkat. A klasszikus repülőjegy, transzfer, étkezés, programok mellett várjuk különleges kívánságaitokat is. Az általunk kínált nyaralók az alap felszereltség mellett különböző sportolási, grillezési, wellness szolgáltatásokat is kínálnak. Ha hiányoltok valamit, igyekszünk arra is megoldást kínálni.

Milyen extra költségekkel számoljunk villa foglalása esetén?

A legtöbb villa / bungaló önellátással foglalható, így az étkezések költségével mindenképp számolnotok kell. Bizonyos szállások esetén kérhetünk reggelit, vagy előzetes bevásárlást is. De vannak olyan exkluzív nyaralók, ahol akár a saját séfünk készíti el, amit aznap megkívánunk. FONTOS! Villa, ill. privát szállás esetén szinte mindig kérnek a helyszínen kauciót, melyet legkönnyebben dombornyomású bank- vagy hitelkártyával (és rajta a megfelelő fedezettel) teljesíthetünk. Ha családdal, kisgyermekkel utazunk, előfordulhat, hogy pótágyra, bébi ágyra vagy egyéb, a kisgyermekek biztonságos nyaralásához szükséges kellékekre is igény van. Tájékozódjunk előre a lehetőségekről és az esetleges felárakról.

Hasznos információ, Utazási Tanácsok
Hasznos információ, Utazási Tanácsok

Miért utazási irodában foglaljunk magánszállást?

A válaszunk általánosságban vonatkozik a magánszervezés vs. utazási iroda kérdéskörre. Ha utasaink nálunk foglalják le utazásuk, nem csak adott darab szolgáltatást vásárolnak csomagba pakolva. Belerakjuk szaktudásunk, tapasztalatunk, és a megfelelő szolgáltatások kiválasztására, egyeztetésére, az álomutazás megszervezésére fordított időnk is. Ezen felül nem csak a foglalás/eladás pillanatáig számíthattok ránk, de egészen utazásotok végéig (ha szükséges utáni is) rendelkezésetekre állunk. Természetesen erre nincs mindenkinek igénye vagy szüksége, ezzel mi is egyetértünk. Amennyiben hozzánk fordultok, mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk megálmodott nyaralásotok, utazásotok. Úgy és ahogy elképzeltétek. És tapasztalatunk szerint, összehasonlítva a magánszervezéssel, ez nem jelent feltétlenül magasabb végszámlát…


Egzotikus villa, apartman ajánlatok

Oldalunkon csak néhány példát tudunk felsorolni, a lehetőségek sokkal szélesebbek. Oszd meg velünk elképzeléseidet, és mi megkeressük hozzá az ideális villát vagy apartmant.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!