Esküvő külföldön

Tengerparti esküvő

Kedves Ifjú Pár!

Gratulálunk a döntésetekhez, sok-sok boldogságot kívánunk Nektek közös életetekhez!

Ha idetévedtetek erre az oldalra, akkor bizonyára felmerült Bennetek, hogy az esküvőtöket külföldön, egy fehér homokos parton, dzsungelben, vízesésnél vagy a világ valamely távoli szegletén teszitek meg a fogadalmatokat egymásnak.

A Futura Travel  szívesen vezet Titeket ezen az úton! Számos külföldi esküvő szervezésében vettünk részt. Több, mint 10 éves tapasztalat áll munkatársaink mögött, mindezt hadd állítsuk a Ti szolgálatotokba!

Azért, hogy megkönnyítsük a döntéseteket, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és megválaszoltuk Nektek!

Gyakori kérdések, és válaszok, amit mindenki tudni szeretne külföldi esküvő témában!

Mit jelent a Hivatalos Külföldi Esküvő?

Esküvő utazás ikonHivatalos A hivatalos külföldi esküvő azt jelenti, hogy a külföldön kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon honosítani lehet, vagyis a külföldön megkötött házasság dátuma kerül be a magyarországi házassági anyakönyvi kivonatba, mint az esküvő dátuma.

Egzotikus utak, külföldi esküvő, nászút - Royal Palm Hotel Mauritius Esküvő
Külföldi esküvő, nászút

Mit jelent a Nem Hivatalos Külföldi Esküvő?

Esküvő utazás ikonNem_hivatalos A nem hivatalos külföldi esküvő esetében nincs szükség előzetes bürokratikus ügyintézésre, különböző hivatalos papírok beszerzésére, viszont ebben az esetben az „igent”ki kell mondanotok a magyarországi anyakönyvvezető előtt is ahhoz, hogy valóban házasok legyetek.

Esküvő utazás ikonFogadalom_megujitas Más néven fogadalom megújításnak vagy ceremóniának is nevezik a nem hivatalos külföldi esküvőt.

Kinek ajánljuk a hivatalos külföldi esküvőket?

A HIVATALOS külföldi, tengerparti, egzotikus vagy mediterrán esküvőket ajánljuk Nektek, ha:

 • úgy érzitek, az esküvőtök csak rátok (vagy legfeljebb néhány nagyon fontos családtagra, barátra) tartozik, és nem akartok 40-150 rég látott rokont vendégül látni
 • túl bonyolult a családotok, és úgy érzitek ha mindenkit egy asztalhoz ültettek, a feszültségtől nem tudtok KETTŐTÖKRE figyelni
 • valamelyikőtöknek volt már egy (több) hagyományos esküvőtök, túl vagytok egy (több) váláson, és nem szeretnétek ugyanolyat, mint az előző(ek)
 • szeretnétek, ha hivatalosan is a külföldi esküvő napján ünnepelhetnétek a házassági évfordulótokat, ez a nap legyen a házassági anyakönyvi kivonatotokban is
 • van egy különleges nap, ami valamiért fontos nektek, és ezen a fontos napon szeretnétek ünnepelni a házassági évfordulótokat is
 • időben elterveztétek az esküvőt, van időtök, lehetőségetek beszerezni a hivatalos papírokat, fordításokat és az visszaérkezés után sem vagytok szűk időkerethez kötve a honosítás tekintetében (néha akár 6 hónap is lehet, amíg az eredeti külföldi, hitelesített házassági anyakönyvi kivonat megérkezik, és az itthoni ügyintézés is több hétig, esetenként hónapig tarthat)
 • a család nem fogadná el IGAZI esküvőnek a ceremóniát, és nektek is furcsa érzésetek lenne egy „ál-esküvő” esetén
 • nem feltétlenül terveztek babát rögtön az esküvő után, úgy érzitek, ráértek még a gyerekvállalással, most csak TI vagytok fontosak

Kinek ajánljuk a nem hivatalos külföldi esküvőket?

MEGÚJÍTÁS, önálló, NEM HIVATALOS CEREMÓNIA akkor ajánlott  Nektek, ha:

 • terveztek itthoni esküvőt a családdal, de szeretnétek valahogy egészen különlegessé tenni a nászutatokat is
 • nem szeretnétek, vagy nem áll módotokban időt szánni a hivatalos papírok, fordítások beszerzésére
 • hivatalosan már házasok vagytok, és szeretnétek megújítani a fogadalmatokat – mondjuk egy kerek évfordulón, vagy az első (második, harmadik…) gyermek születése, vagy bármilyen sorsfordító esemény közös megélése után, mindezt különlegesen, mert megérdemlitek!
 • hirtelen döntöttetek az utazásról , és már nincs idő a hivatalos ügyintézésre a kiválasztott álom úticélon
 • minél előbb kisbabát szeretnétek az esküvő után, esetleg már úton is van a baba, mivel ilyenkor egy esetleg elhúzódó honosítási eljárás esetén a baba megszületésekor még nem biztos, hogy elismerik a külföldi esküvőtöket, ami megsokszorozza a bürokratikus teendőket

Előre összeállított esküvői csomagok vannak, vagy csak ránk szabjátok a külföldi esküvőnket?

Minden igazán profi szervezőnek vannak évekre visszamenőleg tapasztalatai, amelyek alapján összeállít több csomagot, amiből kiindulhat az esküvőt tervező pár, de ezek az esküvői csomagok minden esetben személyre szabhatóak!

Ha viszont nincs konkrét elképzelésetek, a „csomagok” sokat segítenek.

Mi tudjuk, hogy mindenki egyedi és különleges, és megadjuk a lehetőséget, hogy az egyéniségeteket az esküvőtökben is kibontakoztassátok, de tudnotok kell, hogy a több egyéni elképzelés bizony magasabb árban is megmutatkozik.

Ha van egy meghatározott anyagi keret az esküvőre – legtöbbször van- akkor érdemes olyan helyszínt választani, ahol vannak ilyen csomagok.
Persze ez nem jelenti, hogy semmilyen választásotok nem lesz! Így is nagyon sok mindenben VÁLASZTHATTOK!

A virágok színe, a menyasszonyi csokor formája, a nagy nap választható, az esküvő vagy a fotózás helyszíne is több opcióból választható még a meghatározott csomagoknál is.

Hol vannak a legszebb tengerparti álom esküvők?

A fehér homokos tengerpart, trópusi növényekből álló csodálatos kert, az egzotikus szokások, ételek, a trópusi virágok a menyasszonyi csokorban önmagában is igazán különleges élmény lesz számotokra, hiszen hiába megszokott mindez Mauritiuson, a Seychelles –szigeteken, Sri Lankán vagy a karibi álomszigeteken, a mi kontinentális világunkban bizony nagyon különleges.

Csak egy példa: egy trópusi szigeteken a legdrágább virágcsokrok sokszor éppen olyan rózsákból készülnek, ami nálunk a szinte minden kiskertben megtalálható, hiszen nekik az a különleges…

Külföldi, tengerparti esküvőt szeretnénk, de nem akarunk nagyon messzire repülni, szerveztek mediterrán esküvőket is?

IGEN, szervezünk külföldi esküvőt a mediterrán térségben: Cipruson, Rodoszon,  Tenerifén, Madeira-szigetén is.

Nem szervezünk futószalag esküvőket (több pár utazik egyszerre, gyorsan letudják a ceremóniát a helyi városházán, és szép képeket készítenek a tengerparton, amit fel lehet tenni a közösségi oldalakra), ez szerintünk sokkal kevésbé igazi esküvő, mint egy jól megszervezett, igazán szép és exkluzív –akár nem hivatalos- ceremónia… Arra is van mód természetesen, hogy ceremónia nélkül- csak profi fotóst intézzünk nektek egy napra: így is készülhetnek csodás képek akár a nászutatokon is.

Tudni kell azonban, hogy a mediterrán térségben legtöbbször NEM LEHET HIVATALOS TENGERPARTI ESKÜVŐT SZERVEZNI, vagyis ha ténylegesen a fehér homokban mondanátok ki az igent, akkor bizony messzebbre kell utaznotok, vagy nem lesz hivatalos a ceremónia. A mediterrán térségben a tengerparti esküvők legtöbbször  a szálloda kertjében, tengerre néző teraszán, erre a célra kialakított igényes ún. gazebokban, pavilonokban kerülnek megrendezésre, természetesen a ceremónia után nyugodtan lehet képeket készíteni a parton illetve bármilyen nektek tetsző helyszínen

Hogyan válasszunk úti célt az esküvő-utazáshoz, külföldi esküvőhöz?

Ebben tudunk igazán segíteni, itt tényleg fontos, hogy megismerjünk Titeket. Így lehet külföldi esküvőtök olyan, ami valóban az egyéniségeteket tükrözi, és persze nem csak az esküvő számít, hanem a nászút további részét is szeretnétek Nektek megfelelően eltölteni, igaz?
Fel fogunk tenni egy sor kérdést, ami alapján igyekszünk olyan ajánlatot adni, ami Nektek igazán megfelel!

Figyelembe vesszük a célterület jellemzőit (időjárás, szezonalitás, programlehetőségek, minőség, profizmus az esküvőszervezésben), és a ti elképzeléseiteket.

Csak magyar állampolgároknak szerveztek külföldi esküvőt?

Nem, szerveztünk már esküvőt szlovák, román, német, francia állampolgároknak. Megszervezzük az esküvőt külföldi állampolgároknak is, azonban szükséges, hogy a honosítási eljárásról az állampolgárságnak megfelelő országban Ti érdeklődjetek! Amit biztosítani tudunk: információ a kiválasztott úti célon partnerünktől, hogy biztosan hitelesíthető legyen hazaérkezéskor a kapott házassági anyakönyvi kivonat.

Milyen hivatalos papírok szükségesek a külföldi esküvőhöz?

A külföldi esküvő sarkalatos pontja a bürokratikus ügyintézés.

Megadunk minden információt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt el tudjátok intézni a bürokratikus teendőket,máris időt és pénzt spóroltunk Neked! Van olyan külföldi házasságkötéshez szükséges dokumentum, amit írásban is ki lehet kérni, a személyes megjelenést igénylő helyek a legbonyolultabb esetekben sem vesznek igénybe néhány napnál többet, akár több hivatal felkereshető egy nap alatt megfelelő időbeosztással.

A legfontosabb elérhetőségeket itt is megtalálod, de ha esküvőt tervezel, nagyon kérünk, a saját érdekedben először érdeklődj nálunk a konkrét úti célra szükséges dokumentumokról, mielőtt bármit beszerzel!

1.) Születési Anyakönyvi kivonat és Válás Tényét Igazoló Házassági Anyakönyvi Kivonat:  anyakönyvi hivatalból, vagy kormányablakból

Anyakönyvi kivonat kiállítása írásban kérhető. A kérelem postai úton is megküldhető  a hazai anyakönyvezést végző hatóságnak, vagy  személyesen nyújtható be: a hazai anyakönyvezést végző hatóság ügyfélszolgálatán, ügyfélfogadási időben, vagy helyi anyakönyvvezetőnél, illetve külföldön a magyar külképviseleten.

2.) Egyedülállók családi állapot igazolása:  Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Személyes Ügyfélszolgálati Főosztályánál, bármelyik járási hivatalnál, vagy személyesen a Visegrádi utcában (1133  Budapest, Visegrádi utca 110- 112.) vagy írásban: a 1553 Budapest, Pf. 78. postai címen. Kérelmemmel segítünk!

3.) Hiteles fordítások: Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.

Kb 10 000,- Ft egy alapdokumentum (pl. családi állapot igazolás, vagy ha kell az anyakönyvi kivonat) fordítása, válásnál attól függ, hogy végzés van, vagy a házassági anyakönyvi kivonatban van feltüntetve a válás ténye. Ez utóbbi esetben ugyanez igaz rá, egyébként sajnos a teljes végzést kell fordítani, ami ugye válásonként eltérő hosszúságú: mindenképpen Neked kell az árat megérdeklődni, természetesen ezt sem kell személyesen intézni.

4.) Apostille (más néven Hágai Pecsét)

Bizonyos államok részesei a külföldön felhasználásra kerülő közokiratok felülhitelesítésének mellőzéséről Hágában, 1961. október 5. napján kelt Apostille Egyezménynek”. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hitelesítést (Apostille-t) végző hatóság vállalja a garanciát a másik ország hatóságai felé a hitelesített dokumentum eredetiségét illetően (s igazolja, hogy pl. adott családi állapot igazolást valóban az arra hivatott intézmény adta ki, s nem otthon barkácsoltad a számítógépeddel). Az Apostille egy A4-es, az eredeti dokumentumhoz hiteles fűzéssel rögzített három nyelven (magyar-angol-francia) kiállított igazolólap. A hatóságok kérhetnek az Apostille-ról hiteles fordítást is (pl. görög esküvő esetén). A következő magyar hatóságok illetékesek Apostille-lal kapcsolatban:

 • Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – A felügyelete alatt álló szakintézmények, bíróságok által kiállított okiratokra, továbbá az ezekről készített hiteles fordításokra: pl válási végzés
 • Külügyminisztérium – anyakönyvi kivonatok, családi állapot igazolások

Ha szükség van Apostille-re: az anyakönyvi kivonatokat és családi állapot igazolásokat a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) Konzuli és Állampolgársági Főosztályának Hitelesítési Részlegén kell beadni. A kérelmet a felülhitelesíteni kívánt okirattal együtt bárki (meghatalmazás nélkül) személyesen benyújthatja a KKM Konzuli és Állampolgársági Főosztály Hitelesítési Részlegén: Budapest, II. ker. Nagy Imre tér 4. E épület földszint. Beadás: hétfőtől csütörtökig minden nap 9-12 óráig. Elkészült okiratok felvétele: Pénteken  11-12 óra között (többnyire a beadás hetén elkészül). Az okiratok felülhitelesítésének konzuli díja okiratonként 5500 Ft, a díj az okirat beadásakor, készpénzben fizetendő.

Ha más nyelven  (nem angol vagy francia) kérik az Apostille-t, akkor ezzel együtt kell a hiteles fordítást az OFFI-ban intézni.

Egyes esetben szükség van közbenső felülhitelesítésre , ez már tényleg adott ország függvénye, a részleteket adott foglalásnál tudod meg.

Honosítás visszaérkezés után: így lesz magyar házassági anyakönyvi kivonatotok

1.) az eredeti házassági anyakönyvi kivonatot magyar nyelvre kell fordíttatni ismét az OFFI -ban hiteles fordítással, majd

2.) bármely hazai anyakönyvvezetőnél  beadhatjátok a hazai anyakönyvezés iránti kérelmet. Ez az eljárás is működik meghatalmazott útján. Hivatalosan két hónap az ügyintézési határidő, az eljárás díjtalan.

Mivel különböző úti céloknál más –más az ügyintézés menete, teljesen részletes információt foglaláskor tudunk adni. Az eljárásokban időközben bekövetkezett változásokért felelősséget vállalni nem tudunk!

Nem annyira vészes, ahogy elsőre hangzik :-)

Mikor és hogyan kapjuk meg az eredeti (külföldi), hitelesített házassági anyakönyvi kivonatot?

Külföldi esküvő esetén országonként eltérő, általában ha több időtök van az úti célon az esküvőt követően, akkor már a helyszínen megkapjátok. Amennyiben nem, nemzetközi futárszolgálattal postázzák ki Nektek, ennek időtartama sajnos elég bizonytalan, több hónap is lehet. Sürgetni természetesen tudjuk, de a hivatalok gyorsaságáért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. Ezért is javasoljuk, hogy ha a külföldi esküvő után rövid időn belül babát szeretnétek, vagy egyházi esküvőt terveztek itthon (amihez szükséges a polgári dokumentum bemutatása), akkor inkább válasszatok nem hivatalos esküvőt!

Ki készíti a fotókat a külföldi esküvőn, és milyen minőségűek?

Sok mindentől függ: amennyiben egy külföldi esküvőnél a szálloda esküvői csomagja tartalmazza a fotózást, általában helyi alkalmazott készíti a képeket, akinek ebben nagy gyakorlata van. Meg tudjuk mondani, hogy általában melyik úti célon készülnek a legjobb képek. Az ár itt is egyenes arányosságot mutat a profizmussal… Amennyiben kifejezetten professzionális képeket kértek, esetleg különleges, stílusra vonatkozó kívánságotok van, tudunk a partnertől profi fotóst kérni, azonban biztos, hogy jóval magasabb lesz a költsége! Adott esetben a hotel is kérhet külön díjat a külsős fotósért. Rossz képet szerencsére nem igazán láttunk eddig :-)

Milyen menyasszonyi ruhát javasoltok a tengerparti esküvőhöz?

Ahogy itthon, a külföldi esküvőnél is a ruha jellegét a ti stílusotok és a helyszín határozza meg elsősorban. Tengerparti ceremóniánál nagyon jól jutat az egyszerűbb, abroncs nélküli, lenge, testre simuló ruha, főleg, ha mezítláb szeretnétek a ceremóniát. Előnye még ezeknek, hogy könnyebben megvásárolható, készíthettek „trash the dress” fotókat is vele, nem kell annyira félteni. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászban szállítsátok minden esküvői kellékkel együtt: az ördög nem alszik, ne pont most késse le a poggyász a nagy eseményt…

Abroncsos, nagy szoknyás ruha is jól mutat természetesen a tengerparton, bár inkább a szállodák teraszán, kertjében megtartott, elegánsabb esküvőkhöz ajánljuk. Szállításhoz az abroncsot fel lehet tekerni, belefér a kézipoggyászba. Több légitársaság megengedi, hogy az esküvőre szánt ruhákat külön (business osztályon található) szekrénybe akasztva szállíthasstok, de ez sajnos nem kötelező, csak a jóindulaton múlik, hogy megteszik-e. Ha ilyen van, és nálunk van a repülőjegy foglalás, jelezni tudjuk előre a kívánságot. Figyelem: ha kölcsönöznétek a ruhát, nem mindig adják oda több hétre!

További ötletek képekben

Mit viseljen a vőlegény a tengerparti esküvőn?

A ruha jellegét a ti stílusotok, a helyszín és a menyasszony ruhája határozza meg. Általában tengerparti esküvőknél jól mutatnak a világosabb színek, simán lehet mezítlábas a vőlegény is, de arra vigyázzatok, hogy kettőtök stílusát hangoljátok össze!

Inspirációk itt

Milyen nyelven zajlik a külföldi esküvői ceremónia és mennyi ideig tart?

Valamennyi külföldi esküvőnél az adott ország nyelvén zajlik a ceremónia, angolul legtöbbször fordít a szálloda alkalmazottja. Bizonyos esetekben kérhető magyar tolmács a külföldi esküvőkhöz (feláras!), ill. van néhány hely, ahol ez alapból a csomag része (Bali, Dominika).

Az időtartam általában 10 – 40 perc, de van, ahol hosszas előkészület előzi meg (pl. Maldív-szigetek). Készülhettek saját fogadalommal is!

Már lefoglaltuk a repülőjegyet és a szállást is, van arra mód, hogy csak a külföldi esküvőt foglaljuk a Futura Travelnél?

Esküvő utazás ikonValasztott_szallashoz Korlátozottan, csak bizonyos úti célok és külföldi esküvői csomagok esetén lehetséges.

A legtöbb külföldi esküvőt minimum szállásfoglalással együtt tudjátok csak a Futura Travelnél foglalni. Minden esetben érdemes tőlünk ajánlatot kérni a komplett utazásra, hiszen így valamennyi kedvezményt megkaphatjátok és élhettek az utazási iroda által nyújtott biztonsággal, és az utazás alatt is mindig lesz hova fordulnotok, ha homokszem kerül a gépezetbe.

Mikor tudom meg a pontos részleteket a külföldi esküvői ceremónia napjával kapcsolatban?

A legfontosabb dolgokat már indulás előtt megtudjátok, azonban van, amit jobb a helyszínen egyeztetni.

Az érkezést követő napon vagy megbeszélt időpontban felkeres Titeket a helyi esküvőszervező partnerünk, akivel minden részletet átbeszélhettek. Angolul biztosan beszél, ill. néhány helyen magyarul zajlik az egyeztetés. Ha nem vagytok biztosak az angol tudásotokban, de konkrét elképzeléseitek vannak, írjátok le nekünk, és előre elküldjük a részleteket, de érdemes kis rugalmasságot hagyni a tervezésben, mert pl. az időpontot igyekeznek az időjáráshoz alakítani, de sok helyen a konkrét helyszínt is ki tudod választani több lehetőség közül!

Nem szeretnénk, hogy a szálloda vendégei vagy más idegenek jelen lehessenek a külföldi esküvőn, van lehetőség privát helyszín foglalására?

Esküvő utazás ikonPrivat_helyszin Természetesen van rá mód bizonyos úti célok és esküvői csomagok esetén .
A privát helyszín a legtöbb külföldi esküvő esetében (pl a Seychelles-szigeteken vagy Dominikán) egy természetvédelmi terület, amely vagy kizárólagosan partnerünk tulajdona, vagy lezárható az adott ceremóniára és a fotózásra. Ezekben az esetekben csak Ti és a lebonyolításhoz szükséges minimális személyzet vehet részt az eseményen, illetve korlátozott létszámban az általatok megjelölt családtagok vagy barátok.

Azonos nemű pároknak is tudtok külföldi esküvőt szervezni?

Esküvő utazás ikonAzonos_nemu  Bizonyos úti célokon van lehetőség meleg pároknak is külföldi esküvőt szervezni. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a magyarországi törvények szerint ez semmiképpen sem honosítható, azonban előfordul, hogy az adott ország törvényei szerint hivatalos esküvőnek  minősül. Kérjétek bátran ajánlatunkat, tanácsot adunk az úti cél és szálloda választásban és örömmel megszervezzük Nektek a felejthetetlen esküvői ceremóniát is!

Tudok külföldi esküvővel egybekötött utazásra árat kalkulálni a honlapon?

A Futura Travel célja, hogy a legmagasabb minőségű utazási élményt nyújtsuk versenyképes árakon.

Az utazást és a külföldi esküvőt teljesen a Ti igényetekre szabjuk, mivel az utazás időpontja szabadon választható, a repülőjegyek, szállások árai az időponttól függően jelentősen változhatnak, a honlapon szereplő kiinduló árak tervezésre alkalmasak, de előfordulhat, hogy jóval kedvezőbb árat tudunk adni egy éppen aktuális akciót kihasználva. Töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot kaphassatok!

Meghatározott keretünk van a külföldi esküvőre, hogyan számoljunk?

Nem egyszerű, hiszen az egyedi igények jelentősen befolyásolják a csomagárat. Egy-egy szálloda választással, reggeli / félpanziós vagy all inclusive ár választásával, utazási dátum változtatással nagyságrendekkel eltérő árakkal találkozhatunk.

Segítünk: hogy könnyebben eligazodhassatok az egyes országokban várható költségek között, a legnépszerűbb úti célokra megadunk egy kb. árat 2 főre, 1 hétre, repülős utazással, 4-5*-os szállodában (kb. ugyanabban a minőségben), szimbolikus esküvői csomaggal. Ellátásként a minimum ajánlott verziót vettük alapul, de a legtöbb országban reggeli, félpanzió és all inclusive ellátás is foglalható. Ebből az összegből időben foglalva általában már kihozható az esküvő utazás, vagyis az esküvővel egybekötött nászút.

Hivatalos tengerparti esküvő esetén további költségekkel kell számolnotok. Ennek mértéke elég eltérő, 50.000 Ft – tól akár 400.000 Ft-ig is terjedhet.

Az árak az utazás előtti és utáni hivatalos fordítások, dokumentumok beszerzésének díját nem tartalmazzák, ez úti célonként eltérő, általában 15 000- 50 000 Ft között van első házasság esetén (elvált, özvegy, nevet változtatott felek esetén az összegek magasabbak)

A táblázat kifejezetten csak tájékoztatásra, összehasonlításra szolgál, a konkrét árak eltérhetnek adott időszakban ettől! Mindig kérjétek személyre szabott ajánlatunkat a pontos költségek miatt!

Ha csúcsszezonra (iskolai szünet, nemzetközi ünnepek) esik az utazás, az alapösszeg 20-50 %-kal is nőhet. Légitársasági akciókkal akár összesen 10- 20 %-ot is lehet spórolni, ilyenkor azonban mindig sokkal rövidebb idő áll rendelkezésetekre a döntésre! A esküvő utazás tervezését érdemes korábban (akár indulás előtt 6-8 hónappal) elkezdeni, mert a legjobb árakat az előfoglalási időszakban foglalhatjuk.

 

Szeretnék értesítést kapni last minute külföldi esküvő ajánlatokról, mindent előkészítettünk, szeretnénk spórolni, van erre mód?

Legritkább esetben fordul elő, hogy a külföldi esküvő „last minute”-ben olcsóbban megszervezhető. Ha azonban megvan az úti cél, van arra mód, hogy kihasználjuk a légitársasági akciókat, amelyekről naprakész információkkal rendelkezünk, és a szállások, esküvői csomagok esetén előfoglalási kedvezménnyel is élhettek, ha időben történik a foglalás.

Amennyiben valamelyik fél elvált vagy özvegy, abszolút nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a foglalást, néhány úticél esetében viszont egy hónapon belül is megoldható akár egy hivatalos esküvő ügyintézése, ilyenkor a gombhoz igazítjuk a kabátot nagyon jo Kövess minket a Facebookon aktuális akciókért!

Külföldi Esküvő Ajánlatok

Europa 63x63 px Európa

Indiai ocean szigetei 63x63 px Indiai-óceán szigetei

Karib szigetvilag 63x63 px Karib- szigetvilág

bali eskuvo ÁZSIA

Amerika 63x63 px Észak- és Közép-Amerika

csendes oceani szigetek 63x63 px Csendes-óceán szigetei

Eskuvo Utazas 63x63 px Utasaink Fényképei

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!