indiai ocean szigetei Indiai-óceán szigetei

Ha tudományosan nézzük, az Indiai-óceán szigetei a harmadik legnagyobb vízfelületen találhatóak a Földön. Az óceánnak kevés áramlata van, mivel északi irányban nem folytatódik a trópusi övezeten túl. Emiatt az áramlatok csak kevéssé módosítják a szigetek éghajlatát. Ha lefordítjuk a száraz tényeket, ez azt jelenti, hogy

ha valaha álmodtál fehér homokos tengerpartól, csendes, meleg tengerről, amely élővilágban gazdag, de viszonylag békés, valószínűleg az Indiai- óceán szigeteiről álmodoztál!

Maldív-, Seychelles-szigetek, Mauritius és Zanzibár a fő célpontjai az Indiai-óceán -on tengerparti pihenést csak kevés, nem megerőltető programmal párosítani vágyóknak, nászutasoknak, tengerparti esküvőhelyszínt keresőknek. Sri Lankán már világörökségi látnivalókkal párosíthatod a tengerpartot, Madagaszkáron pedig az amatőr természetbúvárokra várnak paradicsomi állapotok.

Ceylon szigete nem szimpla tengerparti pihenést kíván: Világörökség részét képező kulturális és természeti látnivalók, programok sora várja az utazókat

A világ egyik legkisebb köztársasága az Indiai-óceánban található, több, mint 1100 korallszigeten és apró szigeteken helyezkedik el. Álomsziget, álomnászút, álomesküvő: lehetséges!

A szigetcsoport világos türkizkék, meleg tengerével, számtalan festői öblével, csodálatos növény- és állatvilágával vár Téged, Emlékszel a Bounty reklámokra?

Mauritius a legjobb egzotikus úti cél kezdőknek: semmi extremitás! Kifejezetten ajánljuk nászutasoknak, és az egyik legprofibb hivatalos esküvők terén.

Az év nagy részében szuper időjárás, viszonylag könnyű megközelíthetőség. Zanzibár méltó „konkurenciája” a többi Indai-óceáni szigetnek. Egzotikus nyaralás, nászút, külföldi esküvő.Érdekességek