Egzotikus kalandok, élmények

Nem bírod az olyan nyaralást, ahol csak a tengerparton kéne feküdni? De azt sem, ha 20-40 másik utashoz kell alkalmazkodnod?

Azt meg pláne nem, ha mások által, előre kitalált utakat ajánlanak Neked?

Hiányzik az adrenalin, kipróbálnál extrémebb dolgokat, de nem hiányzik a fapados „kényelem”?

Semmiről sem kell lemondanod! Lakhatsz szuper szállodában, vagy barátokkal bérelhetsz medencés villát, mászhatsz vulkánt, túrázhatsz dzsungelekben, elefántháton is közlekedhetsz, száguldozhatsz a sivatagban quadokkal vagy dzsippel, biciklizhetsz a rizsföldeken, leugorhatsz gumikötélen a vízesés felett, bejárhatod bérautóval (akár dzsippel, kabrióval) a Neked tetsző tájakat.

Igényeidre szabva, egyéni elképzeléseid szerint szervezzük meg nyaralásodat, körutazásodat, városlátogatásodat!

Körutazások

Oszd meg elképzeléseidet!

Szeretnél beutazni egzotikus, távoli országokat, de nincs időd / energiád a hosszadalmas keresgéléshez, szervezéshez? Nem szeretsz csoporttal utazni, de szereted, ha helyben gondoskodnak rólad, helyi emberek mutatják be országukat, mindezt kényelmesen, mindent megszervezve, hogy csak a gondtalan kikapcsolódással kelljen törődnöd? A személyre szabott utazás ma már nem luxus, igényeidhez és pénztárcádhoz igazodva valósítjuk meg elképzeléseidet.

Több országot is felfedeznél egy utazás során?

Ha már távoli országba repülnek, mely magasabb repülőjegy költséggel jár, sokan szeretnek egyszerre több országot is bejárni. Számos úticél nagyon jól kombinálható, akár több országot érintő körutazást, akár körutazás és tengerparti pihenés együttesét keressük. Népszerűek még az átszálló városok kombinálása tengerparti nyaralással. Bármit is szeretnétek, tapasztalataink alapján szívesen összeállítjuk a megfelelő útvonalat számotokra a kedveltség, az érdekesség, praktikusság, költséghatékonyság szempontjait figyelembe véve.

Kaland, Felfedezés

Ne fogd vissza magad!

Ha nincs sok időd, érdemes előre beosztani és lefoglalni megfelelő sorrendben a programokat, túravezetőre a legtöbb helyen szükség van! Ha szervezett útra mész, minimális, ruházatnak minősülő felszerelésre van csak szükséged, a helyszínen mindent biztosítanak.

Egzotikus utazás, körutazás, privát utak: Új-Zéland - Raglan Beach, Waikato

Saját felszerelést, sporteszközt vinnél magaddal?

Biztosan hallottál már olyan esetről, hogy méregdrága búvárfelszerelés maradt le a repülőről, vagy megsérült a kerékpár szállítás közben. Csak olyan esetben javasoljuk ezeknek a felszereléseknek a kivitelét, ha annyira egyedi és professzionális, vagy olyan sok időre szeretnél valahova utazni, hogy nem érné meg a bérlés. Ha mégis a saját mellett döntesz, lefoglaljuk a megfelelő repülőjegyet, hogy ne legyen gond a szállítás!

Nem adrenalin függő vagy, hanem  kulináris kalandor?

Jelleg Futura ikonGasztroturaEz is kaland! Isteni gasztrotúrákat szervezünk Neked, ahol nemcsak éttermekben, hanem házi vendéglátásban is részed lehet!

A főzés a hobbid? Sajátítsd el autentikus helyszíneken, helyi szakácsoktól a trükköket, kápráztasd el vele barátaidat vagy a gasztroblogod olvasóit!

Inkább a különleges italok érdekelnek? Fedezd fel Portugália, Dél- Afrika vagy Ausztrália borvidékeinek legjobb termékeit professzionális kísérettel! Skóciában végigjárhatjátok a whisky -utat, vagy kóstolj eredeti jamaikai, kubai rumokat, miközben az előállítás részleteibe is bepillantást nyerhetsz!

Körutazás, Kaland, Felfedezés

Utazási Ajánlatok

Nem találod, amit keresel?

Gyűjts inspirációt honlapunkról! Ha más elképzelésed van, oszd meg velünk!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT KÉREK!