Luxus vízfeletti bungalók a Karib-térségben! - Futura Travel
Különleges utazás Kambodzsa úszó falvaiba
2015.12.09.
Adios, régi Kuba?
2016.04.04.
Különleges utazás Kambodzsa úszó falvaiba
2015.12.09.
Adios, régi Kuba?
2016.04.04.

Luxus vízfeletti bungalók a Karib-térségben!

LUXUS VÍZFELETTI BUNGALÓK A KARIB-TÉRSÉGBEN!

Van egy naggyon amerikai szállodalánc, amit úgy hívnak, hogy Sandals & Beaches, amelynek Futura Travel hivatalos magyarországi partnere és lelkes rajongója egyben. A szállodák nászutas paradicsomok, hiszen kizárólag 18 éven felüli párokat fogadnak, és főleg az (ultra) all inclusive ellátás terén nyújtanak kiemelkedő szolgáltatást, de nem csak ez az, ami különlegessé teszi a Sandalst. Bár giga méretben, de tulajdonképpen a mai napig egy családi vállalkozásról van szó. Mindig egy élmény hallgatni, hogy Mr. Stuart, a tulajdonos, hogyan formálja ízlése és élményei alapján a saját ízlésére és a vendégek legtökéletesebb kiszolgálására át a hoteleket!

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 2

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 2

Belóg egy oszlop a kilátásba a St. Lucia szigetén található egyik szálloda éppen csak elkészült nászutas lakosztályában? Mr. Stuart eltávolíttatja. Jó lenne egy nappali a medence közepén, mert milyen jó ott összeülni egy társaságnak iszogatni? Mr. Stuart megvalósíttatja. És mivel a Maldív-szigetek vízfeletti bungalói is megtetszettek neki, nosza, tudunk mi ilyet a karib térségben, sőt!

Örömmel jelentjük be, hogy már foglalható a 2016. November 15-től megnyíló csodálatos vízfeletti luxusbungalók Jamaika szigetén, a Sandals Royal Caribbean Resort & Private Island ***** luxusszállodában!

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 3

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 3

Mi minden várja itt a legigényesebb utazókat? Szintén a Maldív- szigetek egyes szállodáiból ismerős üvegpadló, kilátással a tenger élővilágára, privát infinity medence, jacuzzi külső zuhannyal, hogy rögtön lemoshasd a sót a bőrödről egy csobbanás után. Mahagóni ágyak, természetesen királyi méretben, és persze egyiptomi vászonból készült ágynemű, plüsspárnák a tökéletes pihenésért.

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 5

Sandals Royal Caribbean Vízfeletti bungaló 5

Természetesen ezek a lakosztályok a Butler (inas) Villa kategóriába tartoznak, személyes inasod már érkezés pillanatától lesi a kívánságaidat, legyen szó koktélról vagy egy program lefoglalásáról, csak hívd, és megoldja, és közben kizárt, hogy ne mosolyogjon! Az esküvő és a nászutas ajándékok természetesen ebben a szállodában is rendelkezésedre állnak.

Köszönjük, Mr. Stuart, lenne mit tanulnunk Öntől!

Tudj meg mindent a Sandals szállodáiról és a többi mesés úti célról itt!