Egzotikus nászút

A Futura Travel romantikus útjai Rátok várnak, ha:

Jelleg Futura ikonNaszutnem akartok egy nagy csoporthoz csapódva futni egyik látnivalótól a másikig

Jelleg Futura ikonNaszutott és akkor álltok meg egy fotó vagy romantikus koccintás, étkezés erejéig, ahol és amikor akartok

Jelleg Futura ikonNaszutnincs időtök arra, hogy hetekig böngésszetek a legolcsóbb, legnapsütésesebb úti cél és a legromantikusabb szálloda után

Jelleg Futura ikonNaszutmagasak az elvárásaitok, minden információt szeretnétek előre megkapni

Jelleg Futura ikonNaszutcsak a kellemes meglepetéseket szeretitek

Jelleg Futura ikonNaszutaz elképzeléseitek fixek, szeretnétek, ha a lehető legtöbb dologban az utazás alkalmazkodna hozzátok

Jelleg Futura ikonNaszutsemmilyen elképzelésetek nincs, csak az időpont és a költségkeret ismert

Jelleg Futura ikonNaszutszemélyes kiszolgálást szeretnétek, nem akartok egy szám lenni a rendszerben

Jelleg Futura ikonNaszutminden lehetséges kedvezményt és ajándékot szeretnétek megkapni a foglalásotokhoz

Több mint 10 év tapasztalata segít minket a nászutak szervezésében, imádjuk a boldogságtól ragyogó ifjú párokat!

Gyakori kérdések Nászutakkal kapcsolatban

Milyen nászutas kedvezményt vehetünk igénybe?

A nászutas kedvezmények úti célonként, sőt szállodánként is változóak, bármilyen kedvezményt ad külföldi partnerünk, azt a Futura Travel  átadja Nektek! Bizonyos „régi motoros” nászutas úti céloknál (pl. Mauritius, Seychelles) ez azt is jelentheti, hogy a szállásnál csak egy fő után kell fizetni. Ilyen esetekben mindig szükséges a házassági anyakönyvi kivonat bemutatása, ill. másolat elküldése. Az esküvő időpontjának ebben az esetben általában 6, néha 3 v. 9 hónapon belül kell lennie.

Nászutas lakosztályt kapunk az utazáson?

A nászutas lakosztályt le tudjuk foglalni, azonban ez nem automatikusan jár: külön ára van. Bizonyos esetekben ha az esküvő is a szállodában van, egy éjszakára felajánlhatja a szálloda a lakosztályt, ezt külön jelezzük.

Csak egzotikus nászutakat tudunk foglalni a Futura Travelnél?

Természetesen nem. Az egzotikus utak a specialitásaink, itt tudjátok kibontakoztatni legjobban az egyéniségeteket, mivel szabadon variálható szinte minden összetevő.

Mivel azonban törekszünk a legjobb ár – érték arányra mindig, minden utazásnál, a mediterrán térségbe megbízható utazásszervezők legjobb ajánlatait is értékesítjük, természetesen a szervezőkkel azonos áron, azonos nászutas kedvezménnyel.

A nászutas kedvezmény igénybevételét elsősorban előfoglalásnál ajánljuk, ha az utazás előtt 1 hónappal foglaljátok le az utat, akkor – bár jóval szűkebb választékból – de az akciós utazásokat szoktuk ajánlani, mert jobb az ár. Segítünk eligazodni a kínálatban, megkeressük a Nektek való ajánlatot, és „lefordítjuk” Nektek a katalógusokat! Kérjétek ajánlatunkat!

Meghatározott keretünk van a nászútra, hogyan számoljunk?

Nem egyszerű, hiszen az igények nagyon meghatározóak, egy- egy szálloda választással, időpont változtatással nagyságrendeket ugrik az ár.

Segítünk: tájékoztatásul megadunk egy olyan kb árat 2 főre, 1 hétre, repülős utazással, 4-5*-os szállodában (kb. ugyanabban a minőségben), területre jellemző ellátással, amelyből általában már kihozható a nászút. A táblázat kifejezetten csak tájékoztatásra, összehasonlításra szolgál, konkrét árak nagyban eltérhetnek adott időszakban ettől.

Ha csúcsszezonra (iskolai szünet, nemzetközi ünnepek) esik az utazás, az alapösszeg 20-50 %-kal is nőhet, előfoglalási vagy légitársasági akciókkal akár összesen 10- 20 %-ot is lehet spórolni, ilyenkor azonban mindig sokkal rövidebb idő áll rendelkezésetekre a döntésre!

Úti cél Kategória, Ellátás

Nászút minimum költsége

kb. Ft / Nászutas Pár

(2015., költőpénz, helyi programok nélkül)

Tunézia 5* / all inclusive 290 000
Görög szigetek 4* / félpanzió 320 000
Törökország 5*/ all inclusive 350 000
Ciprus 4*/ félpanzió 420 000
Kanári -szigetek 4*/ félpanzió 470 000
Madeira 4*/ félpanzió 490 000
Malájzia, Langkawi 4*/ reggeli 550 000
Thaiföld, Phuket 4*/ reggeli 550 000
Bali 4*/ reggeli 650 000
Sri Lanka 4*/ félpanzió 650 000
Dominika 5*/ all inclusive 800 000
Kuba tengerpart 5 */ all inclusive 900 000
Mexikó/Cancun 5* / all inclusive 950 000
Mauritius 4*/ all inclusive 1 100 000
Hawaii (Honolulu)

4*/önellátás

1 100 000
Maldív -szigetek 4*/ all inclusive 1 200 000
Seychelles- szigetek 4*/ félpanzió 1 300 000
Bora Bora 4* / félpanzió

1 500 000


Érdemes várni, hogy olcsóbb legyen?
avagy „Last Minute” foglalásokról Nászút esetén

Naszut 63x63 pxmenetrendszerinti (nem charteres) úti célok esetén nincs last minute!

Naszut 63x63 pxa last minute klassz dolog, és rengeteget lehet vele spórolni, ha ez a cél. Viszont tudnod kell, hogy olyan, mint outletben vagy a leértékelés végén vásárolni: vagy szerencséd van, átlagos elvárásaid, és találsz megfelelő ajánlatot, vagy nem, mert amit kinézel, már elfogyott, nem foglalható, vagy a repülés esetén csak dupla áron

Naszut 63x63 px ha egy hónapon túl foglalsz le valamit, sosem kell kifizetned az egész összeget előre, legalábbis a szállásra nem. Természetesen a repülőjegyeket a jegykiállítás időpontjában ki is kell fizetni, azonban a szállásra ill. egyéb programokra előleget kell csak fizetni

Úgy érzed, hogy már túl sok az információ?

Legjobb, ha mesélsz Magatokról, és a Futura Travel munkatársa készséggel segít feltérképezni a legmegfelelőbb lehetőségeket, a Nektek legjobb ajánlatokat!

Kedves Vőlegények!

Meglepődtetek? Eddig minden választott arátokról szólt: a ruha, a helyszín, a kiegészítők tömkelege, fodrász, sminkes, cipőcske – egyszóval a Menyasszony volt mindenhol a középpontban?

Persze Ti hagytátok is, jól van ez így. A ruha az origó – azt úgysem láthatjátok. A meghívó, a díszítés, a székszoknya, a csokor, az étterem, a díszzsebkendőtök meg persze a ruhához kell, hogy passzoljon, ráadásul, nem biztos, hogy annyira érdekel Téged… Végig asszisztáltatok ki tudja hány egyeztetést, persze örömmel, mert Ő boldog.

Most viszont itt a Ti időtök! Szervezzétek Ti a nászutat!

Meghallgatjuk minden ötleteteket, segítünk, hogy Neki is tetszen, levehetitek a válláról ezt a terhet.

És hát miért ne vezethetnétek végre egy Mustang Cabriot, vagy a fehér homokos partról miért ne mehetnétek mélytengeri horgászatra, amíg a Kedves még gyönyörűbb lesz a spa kezelésen?

Na ugye! nagyon jo

Gyűjts inspirációt a weboldalunkról, vagy kérj személyes, esetleg telefonos konzultációt, aztán indulhat a móka!

Nászút ajánlatok

Nem találod amit keresel? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!