Önkéntes turizmus - segítő utazás

Gyűjts életre szóló élményeket, legyél Te is hétköznapi hős!

Mi magunk is számtalanszor megtapasztaltuk utazásaink során, hogy az Európából egzotikus úticélra érkező turista a helyiek életkörülményeihez képest luxusban élő, kiváltságos emberpéldánynak számít, még akár ha otthon átlagosnak, vagy annál kicsit jobbnak számítanak csak a körülményei.

Az utazás, a turizmus az egyik legjobb dolog az életben, aki egyszer belekóstol, mondhatni függővé válik, biztosan egyetértesz velünk!

Azt is tudjuk azonban, hogy a turisták, bár sok –sok hasznot is hoznak, akaratlanul is sokat tudnak ártani a helyi közösségeknek.

Örömünkre szolgál, hogy megismertethetünk Téged is, az utazásnak ezzel a különleges fajtájával.

Hiszünk abban, hogy ez a jövő, és az ilyen apró lépések jobbá tehetik a jövő nemzedék számára ezt a csodálatos bolygót.

Te is segíthetsz!

Segítő utazás

Mit jelent a Segítő Utazás?

A segítő utazás fogalmát magyarul a Futura Travel alkotta meg, gyűjtőnéven olyan újfajta, Magyarországon eddig nem ismert úttípust jelent, amely kicsiben ötvözi egy egzotikus nyaralás és egy humanitárius misszió elemeit.

Ezeknek az utazásoknak a pihenés mellett egyúttal az is a célja, hogy hitelesen, közvetlenül ismertessék meg Veled a felkeresett országok hétköznapjait, személyes és valódi tapasztalatokat szerezhess a helyi lakosokról, életformáról.

Mit NEM jelent a Segítő Utazás?

Ezek az utak nem azonosak egy humanitárius misszióval.

Minden tiszteletünk azoknak a remek embereknek, akik önzetlenül, kifejezetten humanitárius, segítő szándékkal utaznak el egy –egy katasztrófa sújtotta, elmaradott, szegény térségbe és ott munkájukat, szakértelmüket használják fel egy jó ügy érdekében!

Ezek azonban nem a Futura Travel útjai.

Milyenek akkor a Futura Travel Segítő Utazásai?

A Segítő Utazás Segito utazas 63x63 px egyedi kombinációja egy magas kategóriájú, akár prémium utazásnak, látnivalók felfedezésének, pihenésnek és az önkéntes munkának.

Tartósan és pozitívan változtathatja meg a helyiek életét, de a Tiédet is, aki ezzel a nemes gesztussal nyújthatsz valamit ezeknek a csodálatos országok lakóinak!

Ez a te ajándékod nekik, a felejthetetlen élményekért cserébe!

Pihenés és Önkéntesség

Mi, a Futura Travelnél tudjuk, hogy ez a Te jól megérdemelt szabadidőd, és nem lehet csak úgy „ összedobni” a programot.

A vakációd legyen olyan egyedi, mint amilyen Te magad is vagy: megtiszteltetésnek vesszük, ha megosztod velünk, mi az, amire vágysz, mi az érdeklődési köröd, milyen képességeid vagy képesítésed van, amit szeretnél az önkéntességben hasznosítani, így teljesen személyre szabott útitervet tudunk Neked összeállítani!

Hogyan segíthetek?

Önkéntes hozzájárulásodat helyi alapítványok segítségével teljesítheted: megismerkedhetsz a helyi lakosokkal, részt vehetsz hétköznapjaikban.

Segédkezhetsz egy aktuális, kisebb projekt megvalósításában pl árvaház kifestéseSegítő utazás ikonepites, egészségügyi Segítő utazás ikonegeszsegugy intézmény felújítása, építkezési munkákban Segítő utazás ikonFelujitas_javitas  való részvétel, tárgyadományok Segítő utazás ikonpenzadomany vásárlása és átadása a rászorulóknak, állat- és környezetvédelem Segítő utazás ikonkornyezetvedelem , oktatás Segítő utazás ikontanitas, IT szakértelem felhasználása Segítő utazás ikonIT.

Ha nem jön az ihlet, böngéssz a honlapunk ajánlatai között vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Segítő Utazás ajánlatok

Nem találod, amit keresel?

Gyűjts inspirációt honlapunkról, és oszd meg velünk elképzelésed!

Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!