Csendes-óceán szigetei

Világutazó vagy? Már sok mindent láttál, ami kb fél – egynapos repülőúttal látni lehet, és felkészültél egy még hosszabb utazásra? Akkor Téged vár Óceánia, a Csendes- óceán szigeteinek mesevilága!

Igazán exkluzív úti cél! Ugyan Magyarországhoz képest a Föld másik oldalán van, de megéri az utazás. Ausztrália és Új-Zéland útjait itt találod, Francia Polinézia (tudod, Bora Bora), a Cook- szigetek, Szamoa, Tonga és Fiji utazásokat, programokat, szállásokat találsz ebben a besorolásban. Már a nevük is egzotikus, különösen Bora Bora szigete, amely a luxus álomutazás szinonimája!

Ha olyan tengerparti esküvőt szeretnél, és persze hajlandó vagy áldozni rá, hogy a fehér homok mellett égbe magasodó vulkánok szolgáljanak utánozhatatlan díszletül és rendkívül kevés honfitársunk legyen, aki hasonlókkal büszkélkedhet: irány Óceánia! Hivatalosan is lehet, de inkább a ceremóniát ajánljuk papírok nélkül.

Luxusszállodák víz feletti bungalókkal, korallzátonyok csodálatos élővilággal, makulátlanul tiszta tengerpart és tenger… A luxus és a természetvédelem legtökéletesebb ötvözete a szálloda, amelyet Marlon Brando egykori magánszigetén, Tetiaroán alakítottak ki Luxus és érintetlenség, exkluzivitás. Foglaljuk? Választhatod Szamoa szigetét is: itt még nincs turistadömping, egyszerűbb, pénztárcabarát szállásokat is találhatsz, a kultúra, viselet, táncok nagyon hasonlóak. Valamennyi szigeten főként ausztrál turisták vannak (közel van). Ebben a térségben a hajóutakat is nagyon tudjuk ajánlani: több szigetet / szigetcsoportot is megnézhetsz, és biztos, hogy árban is jobb, a hajón pedig biztosítottak a prémium körülmények!

Maximum egy problémád lesz a visszatérés után: hogyan lehet ezt még felülmúlni? 

Ha igazán exkluzív útra vágysz a sok paradicsomi sziget között, Tahiti, Bora Bora és Moorea Téged vár a kék ezer árnyalatában pompázó meleg óceánjával, vízfeletti bungalóival!

Fidzsi a világszép strandjainál sokkal többet nyújt. Színes korallzátonyok között búvárkodhatsz, trópusi esőerdőkben túrázhatsz és a kultikus kávát is megkóstolhatod egy törzsi ceremónián.

Szamoa Tosua Ocean Trench

Szamoa

Kevésbé ismert, de ugyanolyan izgalmas és szép, mint Tahiti vagy Fidzsi. Ráadásul még jóval kevésbé „turistás” és a szállásárak is barátibbak!
Érdekességek