Észak-Amerika

Amerika: A távolságok nagyok, az üzemanyag pedig relatív olcsó, kifejezetten ajánljuk fly & drive / repülj és vezess utazásokra: bérelj akár egy Mustang Cabriot és szeld át az országot a 66-os úton, vagy fedezd fel a napfényes Kaliforniát. Florida strandjai és vidámparkjait ideálisak családoknak és gyermeklelkű felnőtteknek, a Keleti Part nagyvárosai a múzeumok, vásárlás rajongóira várnak, a természetrajongóknak pedig ott vannak a Nemzeti Parkok: Grand Canyon, Yellowstone, Everglades….

Kanada a természetrajongók Mekkája.A hatalmas ország nem alkalmas arra, hogy egyetlen utazás alatt bejárjuk a területét. Az ország sok tekintetben hasonlít a szomsédos USA-ra, de talán több „európai vonása” van. Természeti szépségekben (hegyek, tavak, erdők, folyók) elképesztően gazdag. Tiszta, biztonságos, érdekes és szép nagyvárosok várnak rád: Vancouver, Montreál és Quebec City. Ne hagyd ki a nemzeti parkokat!

Észak-Amerika alatt a Futura Travel az Amerikai Egyesült Államokat (ideértve Hawaii –szigeteket) és Kanadát érti. Északon a Jeges-tenger határolja, keleten az Atlanti-óceán és a Karib-tenger, nyugaton a Csendes-óceán. Méretéből és éghajlati övezeteket átölelő területéből adódóan rendkívül változatos úti cél. Vad partok, Nemzeti Parkok, nyüzsgő világvárosok- ez mind az Amerikai Egyesült Államok!

Nincs olyan utazó, aki ne találna az USA kínálatában valamit, amely felejthetetlen élményt nyújt. Mivel a közbiztonság remek, ha nem akarsz kockáztatokat vállalni, ideális helyszín!

New York lüktető világvárosa ideális hosszú hétvégére, Florida repülj és vezess utazással ismerhető meg legjobban. A csillogó Las Vegasban akár Elvis is összeadhat Titeket, és persze innen indul a legtöbb óceánjáró luxushajó is.

Alaszka glacier_cruise

Alaszka

Alaszka mintegy 1100 szigete között mély fjordok és számtalan öböl található, és igen gazdag élővilággal rendelkezik. Alaszkában található Észak-Amerika legmagasabb hegycsúcsa is, a Mount McKinley (6194 m).

Hawaii minden szigete más. A legtöbb élményt Oahu kínálja, itt található  a híres, aranyhomokos Waikiki Beach. Big Island vulkánjai ma is aktívak, a történelem megszállottainak Pearl Harbor kötelező! Ünnepeljétek itt akár az esküvőtöket is!

Észak-Amerika – Kanada

Kanada

Kanadai utazáson lenyűgöz a természet: Niagara vízesés, Nagy tavak, hatalmas erdők, hómezők, medvék, jávorszarvasok, bálnales, horgászat, pihenésképpen pedig fantasztikus városok várnak Rád.


Érdekességek