Európa

A jó öreg Európát jól ismerjük, mégis számtalan felfedezésre váró úti célban bővelkedik, hiába területileg a második legkisebb kontinens.

Utazás szempontjából a legjobb dolgok:

tip-leafleatközel van, 1-4 óra alatt bármelyik, akár a legtávolabbi csücskébe is eljutunk, ennyit még fapadon is ki lehet bírni, sőt akár autóval is elérhetőek a látnivalók, a gyerekeket sem terheli meg az utazási idő

tip-leafleatválaszthatunk urbanista programok vagy természeti látnivalók közül, sőt strandolhatunk is

tip-leafleata közbiztonság és az élelmiszerbiztonság megbízható, jó színvonalú

tip-leafleatbármi közbejön, könnyebben megoldható ebből a távolságból

tip-leafleattörténelmileg a legtöbb szállal ide kötődünk, mindenhol találunk érdekes magyar vonatkozást

tip-leafleatnyáron nyár van, télen tél:vagyis az iskolaszüneteket optimálisan kihasználhatod tengerpartozásra vagy síelésre

tip-leafleata legtöbb helyen magyar idegenvezetést is tudunk biztosítani

tip-leafleataz EU-n belül plusz sok országban a személyi igazolvány is elég az utazáshoz, gyerekeknek az első ingyenes

Szívesen szervezzük meg tengerparti pihenésed , városlátogatásod, nászutadat, akár esküvődet is. Vannak ötleteink egyedi, különleges legény- és lánybúcsúdra, vagy egy romantikus lánykérésre. Ha gasztroblog rajongó vagy hobbiszakács vagy, ne hagyd ki kulináris, gasztrotúráinkat!

Ciprus Afrodité szigete ideális nászutas úti cél. Ayia Napa fehér homokos strandja  a karib partokat idézi kristálytiszta vizű öbleivel, a közelben pedig családias hangulatú tavernák és zenés klubok várnak Rátok. Kezdhetitek a nászutat rögtön egy ciprusi esküvővel is!

Tenerife  az “örök tavasz szigete”, ahol egész évben süt a nap. Az Atlanti-óceán a Kanári-áramlat miatt mindig alkalmas a fürdőzésre. Itt található Spanyolország legmagasabb hegye, a 3.718 méter magas Pico del Teide, a családokat várja a Loro Park vagy Európa legnagyobb vízi vidámparkja, a Siam Park. Tengerparti esküvő lehetőség!

Málta az egyik legjobb klímájú ország Európában, ahol szinte mindig süt a Nap! Sokak szerint az egyik legérdekesebb szigetország, ahol rengeteg a látnivaló, kulturális, történelmi és természeti kincsekben is gazdag. Nevezhetjük egy valóságos szabadtéri múzeumnak, ahol évek ezreinek emléke és izgalmas, vegyes kulturális jelenségek várják az idelátogatókat!

A csodálatos Azori-szigeteken láthatsz lenyűgöző, izgalmas krátertavakat, tea-, banán-, ananászültetvényeket, gejzíreket, izgalmas barlangokat, hegycsúcsokat, évszaktól függően a zöld vagy a barna és a sárga színárnyalataiban pompázó mezőket. Az alacsony hőingadozásnak köszönhető, hogy ilyen természeti paradicsom jött itt létre és különlegesebbnél különlegesebb természeti képződmények várnak rátok!

  • Insert your content here
 

Érdekességek