europa utak Európa

A jó öreg Európa: jól ismerjük, mégis számtalan felfedezésre váró úti célban bővelkedik, hiába területileg a második legkisebb kontinens.

Európa előnyei utazás szempontjából:

europa utazasi ajanlatokközel van, 1-4 óra alatt bármelyik, akár a legtávolabbi csücskébe is eljutunk, ennyit még fapadon is ki lehet bírni, sőt akár autóval is elérhetőek a látnivalók, a gyerekeket sem terheli meg az utazási idő

europa utazasválaszthatunk urbanista programok vagy természeti látnivalók közül, sőt strandolhatunk is

europa nyaralasa közbiztonság és az élelmiszerbiztonság megbízható, jó színvonalú

europa uti celokbármi közbejön, könnyebben megoldható ebből a távolságból

europai ajanlatoktörténelmileg a legtöbb szállal ide kötődünk, mindenhol találunk érdekes magyar vonatkozást

europai nyaralasnyáron nyár van, télen tél:vagyis az iskolaszüneteket optimálisan kihasználhatod tengerpartozásra vagy síelésre

europai utaka legtöbb helyen magyar idegenvezetést is tudunk biztosítani

europai nyaralasaz EU-n belül plusz sok országban a személyi igazolvány is elég az utazáshoz, gyerekeknek az első ingyenes

Szívesen szervezzük meg tengerparti pihenésed , városlátogatásod, nászutadat, akár esküvődet is. Vannak ötleteink egyedi, különleges legény- és lánybúcsúdra, vagy egy romantikus lánykérésre. Ha gasztroblog rajongó vagy hobbiszakács vagy, ne hagyd ki kulináris, gasztrotúráinkat!

Ciprus Aphrodité szigete ideális nászutas úti cél. Ayia Napa fehér homokos strandja  a karib partokat idézi kristálytiszta vizű öbleivel, a közelben pedig családias hangulatú tavernák és zenés klubok várnak Rátok. Kezdhetitek a nászutat rögtön egy ciprusi esküvővel is!

Tenerife  az “örök tavasz szigete”, ahol egész évben süt a nap. Az Atlanti-óceán a Kanári-áramlat miatt mindig alkalmas a fürdőzésre. Itt található Spanyolország legmagasabb hegye, a családi paradicsom Loro Park vagy Európa legnagyobb vízi vidámparkja, a Siam Park. Tengerparti esküvő lehetőség magyar nyelven!

Portugália az egész évben kellemes időjárása, a festői sziklás partjai, aranyhomokos strandjai, a híres borokat termelő dombvidékei és színes építészeti emlékei miatt egyaránt népszerű. Egykori tengeri hatalomként számos mór, brazil, afrikai, ázsiai hatás is érte az évszázadok során.

Madeira egy különleges, egyedi hangulatú. Rendezett, színvonalas és nyugodt, és ezzel együtt színes virágos vidám sziget, ahol mindenki jól érzi magát! Gyönyörű környezet, fantasztikus látvány, remek hely esküvőre és nászútra, hiszen a romantika és a kikapcsolódás garantált!

A csodálatos Azori-szigeteken láthatsz lenyűgöző krátertavakat, tea-, banán-, ananászültetvényeket, gejzíreket, barlangokat, hegycsúcsokat, évszaktól függően más más színekben pompázó mezőket. Az alacsony hőingadozásnak miatt igazi természeti paradicsom jött létre, így különleges természeti képződmények várnak rátok!

Málta az egyik legjobb klímájú ország Európában, ahol szinte mindig süt a Nap! Rengeteg a látnivaló, kulturális, történelmi és természeti kincsekben is gazdag. Nevezhetjük egy valóságos szabadtéri múzeumnak, ahol évek ezreinek emléke és izgalmas, vegyes kulturális jelenségek várják az idelátogatókat!

Érdekességek