kozep- es del - amerika Közép- és Dél – Amerika

Mexikói és Latin –Amerikai utazásokat találsz itt: Mexikó mellett Panama, Costa Rica, Kolumbia, Brazília, Argentína, Chile és az Andok országai: Peru és Ecuador tartoznak ide.

.Az évezredes indián kultúrák mellett ma is érezhetőek a valamikori spanyol és portugál hódítók hatásai, emiatt talán otthonosabban érezzük itt magunkat, mint pl. Ázsiában. Közép- és Dél – Amerika természetesen hatalmas terület, nagyon különböző a kínálat, de általánosságban elmondható, hogy míg a tengerparti területeket csak pihenés céllal is érdemes felkeresni, a terület nagy része inkább felfedező utazásokra, túrákra, kulturális turizmusra ajánlott. Zöld turistának is ideális úti cél, az itt találhatók országok elsők közt ismerték fel a természetvédelem és turizmus együttműködésének fontosságát.

Costa Rica  igazi trópusi paradicsom: burjánzó esőerdők, aktív vulkánok, fürdőzésre csábító hőforrások, mangrove mocsarak és pompás homokos strandok jellemzik.

Viva la Mexico! Ősi kultúrák ér-delnek, vagy a gőzölgő dzsungelben túráznál? Vagy vakítóan fehér partra vágysz és buliznál kifulladásig? Mexikó mindezt a maximumon hozza!

Dél-Amerika színe-java: spanyol gyarmati és indián emlékek, aktív vulkánok, változatos tájak az Andoktól az Amazonas-on át a Csendes-óceán partvidékéig, egy ugrásra a Gálapagos-szigetek egyedülálló szigetcsoportjától!
Érdekességek