SPECIALITÁSAINKSPECIALITÁSAINK

Szenvedélyünk az utazás és az utaztatás. Elsősorban egzotikus utak, tengerparti nyaralások, külföldi esküvők, nászutak és egyéni / privát körutazások szervezésével foglalkozunk. A különleges úti célok, egyedi szállások, vagy a nálunk még kevésbé elterjedt, de számunkra szívügy segítő utak, és a céges ösztönző- és jutalomutak is a specialitásaink közé tartoznak. A világ hatalmas, és lehetetlen mindent egy helyen felsorolni.

Weboldalunkon igyekszünk minél szélesebb kínálatot bemutatni, de a lehetőségek száma szinte végtelen.

Válassz meglévő ajánlataink közül, vagy kérd személyre szabott utazási ajánlatodat kollégáinktól!

Napfény, fehér homokos tengerpart, azúr színben pompázó tenger, paradicsomi szigetek, lenyűgöző szállodák, víz feletti bungalók, különleges kultúrák.

Fehér homokos part, dzsungel, vízesés vagy a világ valamely távoli szegletén fogadnátok hűséget egymásnak? Álomesküvők, tippek, javaslatok, hasznos tanácsok.

Nemcsak az esküvő, de a nászút is legalább olyan fontos az új közös élet kezdetén. Romantikus ajánlatok a világ egzotikus úti céljain.

Egzotikus luxusvillák és apartmanok családoknak, baráti társaságoknak. Mindenkinek, aki igazán privát nyaralásra vágyik, de a kényelmi szolgáltatásokról sem akar lemondani.

Privát körutazások a világ minden tájára. Személyre szabott szolgáltatások, egzotikus kultúrák, különleges kalandok, akár tengerparti nyaralással kombinálva.

Fedezz fel egzotikus országokat, a pihenés mellett ismerd meg a helyiek mindennapi életét, és egy kis önkéntességgel viszonozd is a vendégszeretetet a Futura Travel Segítő útjain!

Felelősség a környezetért, tisztelet a helyi lakosság élete és kultúrája iránt, élmények gyűjtésre, felfedezés, megismerés. Utazóknak, nem turistáknak.

Csapatépítő és jutalomutak kiemelt ügyfeleknek, kollégáknak. Márkapromóciók, céges rendezvények, vállalati események.


Érdekességek