ÚTI CÉLJAINK

Mindenkinek van elképzelése az álom utazásról, de az úti cél már egyéni ízlés, igény, elképzelés kérdése. Mi úgy gondoljuk, a világ minden tája szép, érdekes, vonzó valamiért, és kevés szeglete van a Földnek, ahova nem utaznánk el szívesen. Ezért is próbálunk minél szélesebb kínálatot bemutatni utasainknak. Akár tengerparti nyaralást, akár körutazást, akár különleges utazást tervezel, kínálatunkban találsz ötleteket.

Válassz meglévő ajánlataink közül, vagy kérd személyre szabott utazási ajánlatodat kollégáinktól!

Ázsiában minden megtalálható: kultúra, természet, tradíciók, spiritualitás, különleges ételek, nyüzsgő nagyvárosok, álomszép tengerpartok, pörgés vagy teljes kikapcsolódás. Felsorolni is nehéz.

Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek, Mauritius és Sri Lanka. Egzotikus tengerpartok, fehér homokos strandok, víz feletti bungalók. Igazi egzotikus álomnyaralás, külföldi esküvők és nászutak.

Francia-Polinézia, Fidzsi és számos különleges sziget. Ha igazi kuriózumot keresel, Bora Bora, M’oorea, Tahiti és további fantasztikus úti célok várnak a Csendes-óceán távoli, de egyedülálló szigetein.

Kuba, Dominika, a Bahamák és a Karib-tenger további gyöngyszemei. All inclusive luxus szállodák, mesés tengerpartok, kulturális élmények, hamisítatlan karibi életérzés. Tengerparti nyaralás, hajóutak, körutazások.

A futurisztikus Dubai, a kulturális Abu Dhabi, a modern, mégis autentikus Omán és megannyi izgalmas úti cél néhány órányira Magyarországtól. Városnéző- és nyaralóprogramok, kirándulások, körutazások.

Ázsia mellett a másik hatalmas, változatos földrész. Esőerdők, vulkánok, gleccserek, vízesések, ősi indián és koloniális világörökségi emlékek, csodás tengerpartok. Minden ország más, és mindegyik lenyűgöző.

Amerikát senkinek nem kell bemutatni. A világ leghíresebb városaitól a vadregényes tájakon át az egyik örök kedvenc. De ne felejtsük el Kanada természeti csodáit, vagy Hawaii vulkánjait és tengerpartjait sem!

Afrikáról elsősorban az egzotikus állatok, a szafarik jutnak eszünkbe. De Namíbia homokdűnéi, Dél-Afrika borvidéke, vagy Zanzibár tengerpartja csak néhány példa, hogy mi minden más is vár ránk a fekete kontinensen.

Európa kulturális örökségben, kulináris élvezetekben és számos tengerpartjával is felveszi a versenyt az egzotikus országokkal. Privát körutazások, tengerparti esküvők, nászutak és hajóutak a Futura Travellel.

Állítólag Ausztráliában az egyik legjobb élni a világon. Kétségtelen, hogy a kontinensnyi ország modern városait, végtelen tájait, népszerű tengerpartjait „csak” meglátogatni is érdemes. És ha már ott járunk, Új-Zéland mesés tájait is beiktathatjuk.


Érdekességek